Carousel hot news

BOMBĂ. Gică Hagi s-a DECIS! RENUNŢĂ la clubul Viitorul!

Gheorghe Hagi a analizat oferta venită din partea cumnatului său, Gheorghe Popescu, de a se alătura noii echipe care va conduce Federaţia Română de Fotbal, iar prima decizie din partea "Regelui"...
12.01.2014 | 14:57
BOMBĂ. Gică Hagi s-a DECIS! RENUNŢĂ la clubul Viitorul!
Baner al galeriei constantene cu mesajul Viitorul este Hagi.
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a analizat oferta venită din partea cumnatului său, Gheorghe Popescu, de a se alătura noii echipe care va conduce Federaţia Română de Fotbal, iar prima decizie din partea “Regelui” a fost deja luată! Pentru că funcţia de patron al echipei Viitorul Constanţa nu e compatibilă cu viitoarea funcţie din cadrul FRF, Hagi a decis să lase clubul pe numele soţiei sale, Marilena Hagi.

“Nici Gică Popescu, nici Gică Hagi nu trebuie să aibă nici o implicare şi nici o legătură cu fotbalul românesc pentru a putea fi compatibili cu funcţii oficiale în cadrul Federaţiei”, a fost anunţul făcut de actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Avertismentul trimis de Mircea Sandu celor doi a fost analizat de către finanţatorul Viitorului Constanţa, iar decizia finală luată de Hagi, conform apropiaţilor, a fost că formaţia din Liga 1 o să-şi schimbe patronul, în persoana lui Marilena Hagi.

ADVERTISEMENT

“Sandu are dreptate! Renunţ la Viitorul şi vin la FRF!”

Conform unor apropiaţi de încredere ai “Regelui”, finanţatorul celei mai bune academii din România este decis să se implice în noua organigramă a FRF-ului, urmînd ca formaţia constănţeană să rămînă în acte pe mîinile soţiei lui Hagi. “Mircea Sandu are dreptate! Pentru a nu a crea speculaţii inutile despre faptul că sînt în cadrul FRF şi deţin şi o echipă din Liga 1, o să mă retrag de la echipa mea de club, o voi trece pe soţia mea în acte”, a fost mesajul de ultimă oră a lui Hagi către apropiaţi. Chiar dacă la suprafaţă Marilena Hagi va fi cea care o să decidă tot, este greu de crezut că “Regele” nu o să se implice în activităţile clubului, mai ales că situaţia actuală a clubului este destul de dificilă.

Hagi, mîna dreaptă a “Generalului”?

Decizia luată de Gheorghe Hagi a fost necesară şi datorită faptului că acesta va fi responsabil, după ultimele negocieri, de toate loturile naţionale şi va superviza deciziile noului selecţioner alături de Anghel Iordănescu, însă discuţiile nu sînt încă finalizate. “Deciziile sale nu vor trebui puse sub semnul întrebării de către rivalii din campionat şi trebuie să evite atacurile. Conflictele nu au cum să fie evitate, dar măcar reduse!”, au completat sursele apropiate lui Hagi.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri