Hagi se teme de Juventus Bucureşti. "Va fi un meci greu!"

Cristi Ganea, Juventus-Viitorul, Gheorghe Hagi, Cristi Ganea

Gheorghe Hagi a vorbit despre meciul pe care FC Viitorul Constanţa îl va disputa contra celor de la Juventus Bucureşti.

Campioana României se va deplasa pe terenul celor de la Juventus Bucureşti sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18.00, iar Gheorghe Hagi crede că duelul va fi unul foarte greu. "Regele" crede că va contra că nou-promovata are un antrenor nou.

"Va fi un meci greu, dificil, din toate punctele de vedere. Adversarul a făcut un rezultat foarte bun în retur, are jucători cu experienţă, care dau echilibru acelei echipe. Antrenorul este unul nou, care îşi doreşte foarte mult şi cu siguranţă ne va aştepta un meci foarte greu. Depinde de noi să jucăm un fotbal bun pentru a lua cele trei puncte", a afirmat Gheorghe Hagi.

Ce zice Cristi Ganea despre Juventus - Viitorul

Cristi Ganea a vorbit şi el despre duelul dintre FC Viitorul şi Juventus Bucureşti. Fundaşul care va ajunge la Athletic Bilbao la finalul sezonului 2017-2018 se teme că terenul va fi unul dificil, dar speră ca echipa lui să obţină cele trei puncte puse în joc.

"Pe hârtie poate suntem favoriţi, dar este important când intri pe teren să îţi faci jocul şi să ne facem jocul nostru, să facem un joc bun şi să luăm cele trei puncte. Este un meci foarte greu, la fel şi terenul va fi unul greu. Pentru mine şi pentru colegii mei este unul dintre cele mai importante meciuri pentru că trebuie să câştigăm. Întâlnim o echipă bună, una care a făcut modificări destul de multe şi nu o să ne fie uşor", a afirmat jucătorul.