Hagi se teme de Juventus Bucureşti. “Va fi un meci greu!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
09/02/2018, 17:34
Hagi se teme de Juventus Bucureşti. “Va fi un meci greu!”

Campioana României se va deplasa pe terenul celor de la Juventus Bucureşti sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18.00, iar Gheorghe Hagi crede că duelul va fi unul foarte greu. “Regele” crede că va contra că nou-promovata are un antrenor nou.

“Va fi un meci greu, dificil, din toate punctele de vedere. Adversarul a făcut un rezultat foarte bun în retur, are jucători cu experienţă, care dau echilibru acelei echipe. Antrenorul este unul nou, care îşi doreşte foarte mult şi cu siguranţă ne va aştepta un meci foarte greu. Depinde de noi să jucăm un fotbal bun pentru a lua cele trei puncte”, a afirmat Gheorghe Hagi.

Ce zice Cristi Ganea despre Juventus – Viitorul

Cristi Ganea a vorbit şi el despre duelul dintre FC Viitorul şi Juventus Bucureşti. Fundaşul care va ajunge la Athletic Bilbao la finalul sezonului 2017-2018 se teme că terenul va fi unul dificil, dar speră ca echipa lui să obţină cele trei puncte puse în joc.

“Pe hârtie poate suntem favoriţi, dar este important când intri pe teren să îţi faci jocul şi să ne facem jocul nostru, să facem un joc bun şi să luăm cele trei puncte. Este un meci foarte greu, la fel şi terenul va fi unul greu. Pentru mine şi pentru colegii mei este unul dintre cele mai importante meciuri pentru că trebuie să câştigăm. Întâlnim o echipă bună, una care a făcut modificări destul de multe şi nu o să ne fie uşor”, a afirmat jucătorul.

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația 2-1. Live video finala la CM 2018. Rebic, ocazie uriaşă!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.