Fotbal intern

Gică Hagi, reacţie ŞOC după ce a pierdut în minutul 90+2 la Sepsi: “Ce oferte!? PETARDE! Încercăm să rămânem în Liga 1!”

FC Viitorul Constanţa, campioana României în sezonul 2016-2017, a fost învinsă de nou-promovata OSK Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, în runda a 4-a din Liga 1 - vezi detalii. Gică Hagi, antrenorul...
06.08.2017 | 00:45
Gica Hagi reactie SOC dupa ce a pierdut in minutul 902 la Sepsi Ce oferte PETARDE Incercam sa ramanem in Liga 1
ADVERTISEMENT

FC Viitorul Constanţa, campioana României în sezonul 2016-2017, a fost învinsă de nou-promovata OSK Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, în runda a 4-a din Liga 1 – vezi detalii. Gică Hagi, antrenorul şi finanţatorul formaţiei din Ovidiu, a vorbit despre duelul cu formaţia OSK Sepsi şi a avut o reacţie dură la adresa jucătorilor săi.

“Regele” a anunţat că va face o analiză în ceea ce priveşte evoluţia jucătorilor săi şi susţine că FC Viitorul Constanţa va lupta pentru a rămâne în Liga 1 şi în sezonul 2017-2018.

ADVERTISEMENT

“O să facem o analiză!”

HAGI SEPSI – VIITORUL 1-0. “Ăsta e fotbalul. E un început prost, dar mergem înainte. O să analizăm. Din păcate aşa stau lucrurile. Noi ratăm foarte mult şi rămâne de văzut ce avem de făcut. Nu putem să vorbim la televizor de anumite lucruri care se întâmplă. Tratăm superficial anumite faze, nu suntem lucizi în faţa porţii, iar adversarul reuşeşte să înscrie la prima ocazie. Nu îmi explicam cum e să dai ofsaid, să opreşti jocul, dar nu stăm să discutăm despre asta. Nu înţeleg ce a văzut arbitrul, dar ce să zic de ratarea lui Coman? Avea ocazie şi s-a întors cu spatele la poartă. Ce să mai zic.

Trebuie să strângem rândurile, să analizăn şi să mergem mai departe. Jucăm din 3 în 3 zile şi cei care erau obosiţi au stat şi i-am folosit pe ceilalţi. Mesajul meu este că o să încercăm să rămânem în liga  1 şi anul următor. În momentul de faţă trebuie să găsim soluţii. Este foarte greu, e ceva noi pentru noi. Suntem campioni şi trebuie să ştim să ne comportăm ca nişte campioni. Sunt momente când toate lucrurile merg împotriva noastră. Jucăm din 3 în 3 zile şi nu avem timp să ne plângem. Trebuie să găsim soluţia ideală pentru a reveni la forma din trecut. Pretenţiile au crescut şi probabil nu am ştiut să ne comportăm. Azi au intrat 7-8 jucători proaspeţi, care nu au jucat. Am avut şansa noastră să câştigăm acest meci, dar nu am înscris. Petarde! Mă minunez când văd că au atâtea oferte jucătorii mei. Să fim serioşi. “, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT

Dragoş Nedelcu şi Sebastian Mladen au vorbit şi ei despre eşecul din meciul cu OSK Sepsi Sf. Gheorghe.

“Sunt sigur că toţi colegii mei îşi doresc să înscrie, dar trec printr-un moment delicat şi asta se vede pentru că avem 6 goluri luate în trei meciuri. Am avut ocazii şi trebuia să înscriem 2-3 goluri ca să nu acuzăm arbitrajul. Eu cred că la faza cu Boli nu trebuia să se dea galben. Nu înţeleg decizia arbitrului. Trebuie să ne asumăm această perioadă proastă.”, a spus Nedelcu.

ADVERTISEMENT

“Nu reuşim să înscriem deşi controlăm jocul. Azi am controlat jocul de la început până la final şi ei au înscris la o singură ocazie pe care au avut-o. Ştiam jocul pe care îl practică. Ratăm foarte mult şi primim goluri. Trebuie să analizăm, să punem la punct totul şi să ne revenim. Ne gândim la meciul cu Voluntari”, a spus Mladen.

OSK Sepsi Sf. Gheorghe – FC Viitorul Constanţa, scor 1-0, în etapa a 4-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1. Toate meciurile din Liga 1 sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: