Cele mai citite

Război la distanţă. Italienii îi răspund lui Gică Hagi. “Nu şi-a onorat promisiunea!”

Ianis Hagi se află pe lista plecărilor al celor de la Fiorentina, toate acestea spre nemulţumirea lui Gheorghe Hagi.
27.12.2017 | 14:06
Război la distanţă. Italienii îi răspund lui Gică Hagi.

Deşi Gheorghe Hagi paria că Ianis va reuşi să se impună la Fiorentina, lucrurile au stat cu totul diferit. Patronul şi antrenorul celor de la FC Viitorul Constanţa a dezvăluit că nu înţelege de ce fiului său nu i s-au oferit minute la echipa din Serie A, iar clubul viola este apărat de jurnaliştii italieni.

Gheorghe Hagi a trimis săgeţi către oficialii formaţiei din Serie A şi i-a acuzat că lui Ianis Hagi “nu i s-au dat şanse în aceste 18 luni la Fiorentina”, iar jurnaliştii de la Firenze Viola au ţinut să-i explice “Regelui” care sunt motivele pentru care fiul său nu a fost folosit la prima echipă a Fiorentinei.

Ce a scris presa din Italia despre situaţia lui Ianis Hagi la Fiorentina

“Până în acest moment au fost spuse doar cuvinte frumoase de Ianis Hagi, un fotbalist român de perspectivă, fiul inconfundabilului Gheorghe. Acesta a avut motive întemeiate să tune la adresa Fiorentinei, dar Ianis nu şi-a onorat promisiunea şi nu a justificat cuvintele frumoase spuse despre el. Viitorul lui Ianis e scris: va fi împrumutat în ianuarie”, a notat Firenze Viola.

Cotat de site-urile de specialitate la 750.000 de euro, Ianis Hagi a ajuns la Fiorentina în vara anului 2016 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2019. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a bifat 6 meciuri în sezonul 2017-2018 pentru echipa secundă a celor de la Fiorentina, acolo unde a dat două goluri.

2.000.000 de euro a plătit Fiorentina pentru Ianis Hagi

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri