Fotbal intern

Hagi și Petrescu se duelează în declarații înaintea Supercupei României. “Abia aștept să-l bat!”/ “Nu mai suntem prieteni când jucăm!”

04.07.2019 | 09:32
Hagi si Petrescu se dueleaza in declaratii inaintea Supercupei Romaniei Abia astept sal bat Nu mai suntem prieteni cand jucam

Gică Hagi și Dan Petrescu se duelează în declarații înaintea meicului pe care FC Viitorul Constanța și CFR Cluj îl vor juca în Supercupa României, sâmbătă, 6 iulie, ora 20.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, LIVE VIDEO pe FANATIK.

Hagi și Petrescu se duelează în declarații înaintea Supercupei României

Acesta o să fie primul meci oficial al celor două formații după perioada de pregătire din această vară, în care au avut antrenamente și partide amicale, dar Gică Hagi este încrezător și speră ca să îi provoace o mare supărare prietenului său Dan Petrescu.

“Abia aștept să îl bat și eu pe Dan Petrescu odată, să îl văd supărat. O să fie foarte greu, este o echipă puternică, pragmatică, joacă la rezultat. Joacă fotbal bun, are putere mentală și experiență. Sperăm să fim mai iuți ca ei și să o facem mai bine”, a spus Gică Hagi pentru Antena 3.

Dan Petrescu îl pupă de Ianis Hagi la finalul meciului Viitorul - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu îl pupă de Ianis Hagi la finalul meciului Viitorul – CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Răspunsul lui Dan Petrescu pentru Gică Hagi

Și Dan Petrescu a comentat în legătură cu duleul din Supercupa României, iar acesta susține că va uita că îl leagă o prietenie frumoasă cu Gică Hagi și că va face tot posibilul ca CFR Cluj să câștige un nou trofeu. “Suntem prieteni și vom fi mereu, și înainte de meci, și după. Când jucăm, însă, nu mai suntem prieteni. Hagi își dorește să câștige, eu la fel, dar vom vedea cine va fi fericit până la urmă”, a spus și Dan Petrescu, conform digisport.ro.

CFR Cluj a câștigat de trei ori Supercupa României (2009, 2010 și 2018), iar în 2012 și 2016 a pierdut-o. Dan Petrescu a câștigat o dată acest trofeu, cu ASA Târgu Mureș, în 2015. De partea cealaltă, FC Viitorul Constanța a jucat o singură dată cu trofeul pe masă, dar nu a reușit să îl cucerească, în 2017, atunci când FC Voluntari s-a impus cu scorul de 1-0 după golul înscris de Costin Lazăr în minutul 12.