Nicio categorie

Hagi şi Popescu, în TOP la Campionatul Mondial!

Gică Hagi şi Gică Popescu au fost incluşi de englezii de la "The Guardian" în topul celor mai buni 100 de jucători care au jucat la Campionatul Mondial. Gică Popescu este pe locul 76 în acest...
28.05.2014 | 11:58
Hagi şi Popescu, în TOP la Campionatul Mondial!
ADVERTISEMENT

Gică Hagi şi Gică Popescu au fost incluşi de englezii de la “The Guardian” în topul celor mai buni 100 de jucători care au jucat la Campionatul Mondial. Gică Popescu este pe locul 76 în acest clasament, iar Gheorghe Hagi ocupă locul 61. 

Englezii de la “The Guardian” au făcut şi caracterizările celor doi jucători români din top:

ADVERTISEMENT

Gheorghe Popescu: “Unul dintre cei mai selecţionaţi jucători români, cu 115 prezenţe. Popescu a jucat la mai multe echipe de top ale Europei. Era calm, sigur pe el, tehnic, o mereu prezentă în centrul apărării ţării sale la trei Cupe Mondiale” scrie The Guardian.

popescu

ADVERTISEMENT

 

Gheorghe Hagi: “Carismatic, cu un temperament care rivaliza doar cu talentul său uriaş, nu este deloc surprinzător că rebelul român a fost supranumit . Toate cele trei golurimarcate de el la o Cupă Mondială au fost înscrise în  Statele Unite ale Americii, în 1994. Cel mai impresionant a fost şutul surprinzător, de lângă tuşă, care l-a ridiculizat pe portarul de atunci al Columbiei, Oscar Cordoba. Hagi a instrumentat victoria cu 3-2 împotriva Argentinei, din optimile de finală” scriu englezii.

hagi

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri