Hagi, dezamăgit de eliminare: “Luăm prea repede gol!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
10/08/2016, 21:16
Hagi, dezamăgit de eliminare: “Luăm prea repede gol!”

ACS Poli Timişoara s-a calificat în sferturile Cupei Ligii, după ce s-a impus în faţa Viitorului cu scorul de 2-1. Gheorghe Hagi ştie unde a pierdut calificarea echipa sa:

“Am început bine prima repriză, dar am pierdut concentrarea uşor, uşor, le-am dat spaţii. În a doua repriză am încercat, dar n-am făcut un joc bun. Sperăm să fie mai bine. Din păcate, sîntem într-o pasă proastă, în care ratăm mult şi luăm gol destul de uşor. Facem lucruri bune în ofensivă, dar mai avem de lucru. Trebuie să ai plăcerea de a juca fotbal”.

Hagi a vorbit şi despre transferul lui Florin Tănase la Steaua:

Tănase e un jucător important, care ne-a ajutat mult anul trecut. Are potenţial enorm, nu a arătat tot ce poate. Cred că la Steaua va creşte şi va arăta mult mai bine. Îi doresc succes acolo“.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×