Portret de antrenor la campioană! Cum vrea Hagi să fie înlocuitorul său

liga 1, viitorul constanta, gheorghe hagi, dan petrescu

Viitorul Constanţa poate rămâne fără Gheorghe Hagi, care se gândeşte să plece. Ce calităţi trebuie să aibă cel care îl va schimba.

Gheorghe Hagi a luat campionatul cu Viitorul Constanţa şi se gândeşte la o nouă aventură, de data asta peste graniţă. "Regele" are nevoie ca cel care îl va înlocui pe banca echipei sale să fie un foarte bun manager:

”Să fie competitiv şi care să poată s-o ducă (n.r. - pe FC Viitorul), să fie un manager foarte bun şi el care să ducă. Academia îşi va urma cursul ei de a forma jucători. Nu există nimic concret, absolut nimic, deocamdată sunt doar gânduri”, spune Gică Hagi.

"Hagi poate antrena oriunde"

Dan Petrescu este de părere că "Regele" poate pleca oricând de la campioană şi poate antrena oriunde datorită calităţilor sale: ”Hagi poate să antreneze oriunde, nu aş vedea o problemă. Nu cred că ar fi o echipă din lume pe care nu ar putea să o antreneze. Inclusiv Barcelona, care a jucat şi ştie. Şi la Real Madrid... Hagi ar putea să antreneze oriunde, asta e clar, dar nu ştiu dacă i se va da ocazia să antreneze acolo. Pentru că trebuie să câştigi trofee la nu ştiu ce nivel ca să ajungi la un asemenea club”, a spus Dan Petrescu.