Portret de antrenor la campioană! Cum vrea Hagi să fie înlocuitorul său

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
13/03/2018, 21:36
Portret de antrenor la campioană! Cum vrea Hagi să fie înlocuitorul său

Gheorghe Hagi a luat campionatul cu Viitorul Constanţa şi se gândeşte la o nouă aventură, de data asta peste graniţă. “Regele” are nevoie ca cel care îl va înlocui pe banca echipei sale să fie un foarte bun manager:

”Să fie competitiv şi care să poată s-o ducă (n.r. – pe FC Viitorul), să fie un manager foarte bun şi el care să ducă. Academia îşi va urma cursul ei de a forma jucători. Nu există nimic concret, absolut nimic, deocamdată sunt doar gânduri”, spune Gică Hagi.

“Hagi poate antrena oriunde”

Dan Petrescu este de părere că “Regele” poate pleca oricând de la campioană şi poate antrena oriunde datorită calităţilor sale: ”Hagi poate să antreneze oriunde, nu aş vedea o problemă. Nu cred că ar fi o echipă din lume pe care nu ar putea să o antreneze. Inclusiv Barcelona, care a jucat şi ştie. Şi la Real Madrid… Hagi ar putea să antreneze oriunde, asta e clar, dar nu ştiu dacă i se va da ocazia să antreneze acolo. Pentru că trebuie să câştigi trofee la nu ştiu ce nivel ca să ajungi la un asemenea club”, a spus Dan Petrescu.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×