Hagi, supărat pe cei care conduc fotbalul românesc: “Nu mai suport!”

Filon Stan   
in Fotbal intern
16/04/2018, 18:00
Hagi, supărat pe cei care conduc fotbalul românesc: “Nu mai suport!”

Gică Hagi tună şi fulgeră! ”Regele” este total nemulţumit de modul în care este organizat fotbalul românesc, în special la nivelul juniorilor. Hagi ameninţă cu dezvăluiri în cazul în care situaţia nu va fi remediată în viitorul apropiat.

“Hai să ne aşezăm şi să vorbim despre lucruri serioase. Nu mai suport! Vreau să-i batem pe cei de afară. Nu sunt mai buni ca noi. Dar ne trebuie organizare. Fotbalul românesc trebuie resuscitat! Liga 1, a 2-a şi a 3-a trebuie organizate bine. Trebuie să existe şi centre de copii şi juniori şi să avem competiţii la cel mai înalt nivel!

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Hagi: ”Ce grupă de elită facem când copilul stă 3 zile pe drumuri?”

Nu putem face meciuri sâmbătă la 11 dimineata la Botoşani, când copiii au şcoală vineri! Cum ajung ei la Botoşani sau la Iaşi? Îmi iau inima în dinţi şi vă spun toate astea. Nu se poate aşa ceva! Domnilor, copilul trebuie să meargă la şcoală. Campionatele trebuie făcute pe zone, iar la final trebuie turnee finale. Ce grupă de elită facem când copilul stă 3 zile pe drumuri? Păi, mai merge copilul la şcoală? Cine îi scuteşte? Apoi spuneţi că nu promovează BAC-ul. Pai, cum să o facă?”, a declarat Gică Hagi.

Închide ×