Hagi, tranşant înainte de derby-ul CSA Steaua – Rapid: „E anormal”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
07/04/2018, 10:14
Hagi, tranşant înainte de derby-ul CSA Steaua – Rapid: „E anormal”

„Regele” susţine că e uluit de ceea ce s-a întâmplat la roş-albaştri: “Este incredibil că s-a împărţit Steaua în două. Nu ştiu cine a făcut şi cine a gândit-o, dar este un mare păcat şi problema e că ne puneţi pe noi la mijloc, cei care am jucat acolo. Ce să spunem? Nu mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat cu această echipă.”

Hagi spune că aşteaptă ca meciul să se joaca cu casa plină: „Trebuie să ne trezim, pentru că pe vremea mea toate stadioanele erau pline şi toţi investeau. Nu vă miraţi dacă vor veni mulţi suporteri, este normal, dar este anormal să vorbim despre ceea ce s-a întâmplat cu echipa”, a declarat Gică Hagi la un post tv. 

Rapidiştii, în asentiment cu Hagi

Nu doar fosta legendă a Stelei e şocată de ce s-a întâmplat la roş-albaştri. Chiar şi rapidişti se arată indignaţi de ceea ce s-a întâmplat la rivali şi îi ţin partea lui Gigi Becali: „De ce ai încheiat contract cu o societate pe care o considerai ilegală? Cine răspunde la întrebarea asta? Poate domnul Talpan”a spus fostul mare rapidist Cristi Costache

Partida dintre CSA Steaua şi Academia Rapid se va disputa pe 14 aprilie, de la ora 19:45.

VOTEAZĂ AICI CARE CREZI CĂ ESTE ADEVĂRATA STEAUA

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×