Fotbal intern

VIDEO. Hagi, SUPĂRAT: “Viitorul e singura echipă care A CÂŞTIGAT!”

Hagi Viitorul - Dinamo 0-1. Gică Hagi a fost supărat la finalul meciului pierdut cu Dinamo, scor 0-1, după un meci nebun cu ratări uluitoare - video aici. ...
31.07.2017 | 00:03
VIDEO Hagi SUPARAT Viitorul e singura echipa care A CASTIGAT
ADVERTISEMENT

Hagi Viitorul – Dinamo 0-1. Gică Hagi a fost supărat la finalul meciului pierdut cu Dinamo, scor 0-1, după un meci nebun cu ratări uluitoare – video aici. 

”Felicit Dinamo pentru victorie. Este o echipa speculativă. Contra a făcut o echipă bună. Viitorul a arătat bine timp de 60 de minute. Am avut multe ocazii de gol. Am luat un gol pe o greşeală colectivă. Sunt supărat pe ultimele 20 de minute, când trebuia să fim mai lucizi. Din păcate asta e, trebuie să trecem repede peste, întrucât avem un meci greu miercuri, cu APOEL. Trebuie să merge să marcăm în Cipru. Bineînţeles, trebuie să fim inteligenţi. Nu sunt mulţumit de jucătorii care au intrat pe teren, au fost confuzi. Eric, din punct de vedere fizic este încă departe. Fotbal ştie. Cât a stat el în teren, lucrurile au mers bine.  Cu tot respectul pentru ceilalţi, Boli este unul dintre cei mai buni fundaşi din România. Iar voi să nu uitaţi că Viitorul joacă pentru România, iar săptămâna trecută singura echipă din România care a învins a fost Viitorul!” a declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Hagi Viitorul – Dinamo 0-1. Gheorghe Hagi a fost foarte nervos la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu echipa antrenată de Cosmin Contra, din etapa a III-a a Ligii 1.

“Regele” i-a acuzat pe oficialii LPF pentru programarea partidelor din campionatul intern în ideea în care campioana României joacă în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, cu Apoel Nicosia.

ADVERTISEMENT

“Intrăm într-o perioadă dificilă, avem un program foarte greu, trebuie să producem rezultate şi performanţă. Va fi foarte greu, sunt meciuri importante, sper să facem faţă acestui program. Mi se pare excesiv să joci sâmbătă, marţi, vineri, după ce joci un meci european. Meciul cu Dinamo va fi foarte greu, Dinamo arată bine de la sosirea lui Contra, echipă puternică, echilibrată. Trebuie să facem un rezultat bun, să câştigăm şi cu acest gând începem mâine seară. E mai important rezultatul ca jocul, acum trebuie să fim inteligenţi, să jucăm la rezultat, să luăm punct sau puncte. Puteam să jucăm miercuri şi sâmbătă, în loc de marţi şi vineri. Echipă de Champions League să joace vinerea…dar asta este, sper să facem faţă.

Nu am cum să nu vorbesc de program, sâmbătă, marţi şi vineri, după un meci greu cu Apoel, duminică cu Dinamo, apoi iar meciuri grele, încercăm să facem faţă. Cred că trebuia altă planificare. Conducerea mea nu m-a ajutat, nu şi-au exprimat punctul de vedere cum trebuie, asta este, se doreşte ca Viitorul să meargă în jos nu în sus, e o realitate, cu ea mergem înainte. Mi s-a spus că era imposibil să fi jucat miercuri şi sâmbătă, de ce să joc marţi şi vineri şi sâmbătă. Celelalte care stau să stea 7 zile în vacanţă. Să bage trei-patru meciuri într-o zi. Probabil alţii au alte obiective şi suntem lăsaţi de izbelişte”, a tunat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă, citat de News.ro.

ADVERTISEMENT

Hagi Viitorul – Dinamo 0-1

Gheroghe Hagi a vorbit şi despre meciul de duminică, împotriva lui FC Dinamo Bucureşti: “Contra are un lot foarte bun, îşi permite să schimbe 4-5 jucători, e strategia lui, vom vedea. Dinamo e foarte bună şi vrem să facem rezultat, mereu am spus că îmi place să joc fotbal, dar acum vreau rezultat. Dinamo înseamnă tradiţie, un club foarte mare, un club ca Dinamo ne-a ambiţionat mereu, ştim că va fi greu, restul nu contează, fiecare ţine cu el, dar respect total faţă de un club atât de mare”.

Partida Viitorul Constanţa – Dinamo se va disputa duminică, de la ora 18:00, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT