VIDEO. Hagi e încrezător înainte de Viitorul-Salzburg: "Şanse egale!"

Europa League, viitorul, gică hagi, salzburg

FC Viitorul Constanţa va primi vizita formaţiei FC Salzburg, joi, 17 august, de la ora 21:45, într-un meci din manşa tur a playoff-ului Champions League, la Ovidiu. Gheorghe Hagi, antrenorul lui FC Viitorul Constanţa, a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul care va avea loc pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi.

Gică Hagi aşteaptă cu nerăbdare meciul cu FC Salzburg şi susţine că formaţia pregătită de el are şanse de a se califica în grupele Europa League.

HAGI VIITORUL - SALZBURG. "Nu avem nimic de pierdut!"

(Click în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariu live, statistici, clasament în timp real)


Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Şi noi şi ei suntem campioni, avem echipe tinere şi jucăm un fotbal ofensiv, agresiv. O să fie o dublă frumoasă, sperăm să ieşim câştigători. Am avut pauză două zile, ne-a prins bine. Adversarul are mai multă experienţă, este mai puternic, dar nu avem nimic de pierdut. Trebuie să jucăm cu încredere, important este sa marcam şi să câştigăm.
Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor ca să putem tranşa calificarea, nu avem voie să facem greşeli.

Ar fi ceva fantastic să mergem în grupe, am convingerea că sunt şanse egale, singurul mare dezavantaj este ca jucam returul în deplasare, aşa cum s-a întamplat şi cu APOEL", a spus Hagi înaintea meciului tur cu Salzburg de la Ovidiu.

FC Viitorul Constanţa - RB Salzburg, joi, ora 21:45, la Ovidiu, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Returul va avea loc pe data de 24 august.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091