Life

Hainele Adelei Popescu, aruncate de stilist. „Ai făcut ravagii în dulap”. Dezvăluirile vedetei Pro TV

Adela Popescu a dezvăluit în timpul matinalului pe care îl prezintă le Pro TV că stilistul său i-a aruncat aproape toate hainele din dulap. Neculai Stanciu a considerat că articolele vestimentare au ieșit din trend.
30.06.2022 | 13:00
Hainele Adelei Popescu aruncate de stilist Ai facut ravagii in dulap Dezvaluirile vedetei Pro TV
Stilistul i-a aruncat hainele Adelei Popescu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Neculai Stanciu se ocupă de o bună perioadă de timp de ținutele pe care le poartă Adela Popescu. În emisiunea Vorbește lumea, soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit că stilistul a fost la ea acasă și pentru că a considerat că o bună parte din hainele sale nu mai sunt de actualitate, le-a aruncat.

Stilistul i-a aruncat Adelei Popescu hainele. Dezvăluirile făcute de vedetă în emisiunea Vorbește lumea

Atunci când vine vorba de stilul vestimentar, Adela Popescu colaborează cu Neculai Stanciu. Cu toate că fanii nu consideră întotdeauna că ținutele pe care le poartă i se potrivesc, vedeta Pro TV este mulțumită de felul în care se îmbracă.

ADVERTISEMENT

Soția lui Radu Vâlcan ascultă întocmai sfaturile pe care le primește de la stilistul său. În emisiunea Vorbește lumea, vedeta a mărturisit chiar că Neculai Stanciu a fost la ea acasă și i-a aruncat o bună parte din garderobă.

„Mi-ai aruncat toate hainele. A făcut ravagii la mine în dulap”, a spus Adela Popescu.

Mai mult, soția lui Radu Vâlcan a recunoscut că după ce Neculai Stanciu a plecat de la ea, s-a gândit serios să recupereze o parte dintre hainele pe care stilistul le-a considerat demodate.

ADVERTISEMENT

Neculai Stanciu a spus ce articole nu trebuie să lipsească din garderobă

Pe de altă parte, Neculai Stanciu a dezvăluit care sunt articolele care nu trebuie să lipsească din garderobă. Chiar dacă nu sunt multe, piesele vestimentare numite de el sunt clasice și pot fi combinate în diferite moduri.

„Piesele de bază sunt undeva la șapte. Plecăm de la un tricou, un denim, adică un blug, un pantalon negru, un sacou, o cămașă, o rochie.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, cămașa poate fi în funcție de printul pe care noi ni-l dorim, culoarea care se regăsește în personalitatea noastră. Mai este salopeta, dacă este conform siluetei noastre”, a explicat stilistul.

De asemenea, stilistul a precizat faptul că hainele trebuie alese în funcție de siluetă, dar și de propria personalitate sau vârstă.

ADVERTISEMENT

„Dacă avem 20 de ani, nu putem să ne îmbrăcăm ca la 40. De multe ori greșim. Adoptăm un stil care nu ni se potrivește”, a spus Neculai Stanciu.

 

ADVERTISEMENT