Life

Bassam Dabbas, hair-stylistul vedetelor, momente grele în sala de operații: „Au fost niște dureri îngrozitoare”

Bassam Dabbas și-a făcut implant de păr la Cluj, iar intervenția a durat 8 ore! Hair-stylistul a povestit că a avut dureri îngrozitoare.
07.11.2022 | 12:00
Bassam Dabbas hairstylistul vedetelor momente grele in sala de operatii Au fost niste dureri ingrozitoare
Bassam Dabbas și-a făcut implant de păr. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bassam Dabbas, supranumit regele coafurilor din România, face schimbări pe bandă rulantă, atât pe plan personal, cât și profesional! FANATIK a aflat în exclusivitate chiar de la hair-stylistul vedetelor prin ce operație complicată a trecut!

Bassam Dabbas și-a făcut implant de păr

Tânărul sirian Bassam Dabbas la care se coafează mai toate vedetele de la noi, printre care Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu și Andreea Tonciu, nu a fost prea mulțumit de podoaba sa capilară, în ciuda faptului că este ca peștele în apă atunci când umblă cu mâinile în părul clientelor sale!

ADVERTISEMENT

Bassam și-a făcut implant de păr, iar FANATIK are detaliile despre intervenția pe care a avut-o la Cluj. Stilistul a evitat să apară public până când nu va scăpa de bandajul de pe cap, ba chiar a glumit pe seama asta spunând că îi este „rușinică” să apară recent operat.

Regele coafurilor din România abia așteaptă să îi crească părul și speră ca de Revelion să apară cu noul său look, mai ales că ”se pupă” cu un mare eveniment pe care acesta îl pregătește în carieră.

ADVERTISEMENT

„Operația a durat 8 ore. Am crezut că nu se mai termină, mai ales că eu nu am răbdare să stau 8 ore într-un loc, nemișcat, nici măcar nu dorm atâtea ore. Au fost niște dureri îngrozitoare.

Abia reușeam să dorm noaptea, în primele zile după operație nu mai știam cum să stau… Eram înțepenit”, a declarat Bassam Dabbas, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce chinuri a îndurat Bassam Dabbas: „Zici că mă zgâria pe ochi”

Hair-stylistul ne-a mai povestit că și-a dorit de foarte mult timp să facă acest pas și că a suportat și durerile de dragul frumuseții. „În timpul operației zici că mă zgâria pe ochi. E o procedură foarte dureroasă, dar asta e, mai suferi pentru frumusețe”, ne-a mai spus Bassam. Tânărul a zis că părul său i s-a distrus în timp, în adolescență folosind foarte des geluri „la borcan” pentru a se ferchezui, având să afle în timp că acestea i-au afectat, de fapt, podoaba capilară.

Bassam a fost nevoit, așadar, să repare acum greșelile adolescenței cu ajutorul chirurgilor. Nu este singura schimbare pe care Bassam a pregătit-o în ultima perioadă. Acesta pregătește mutarea salonului său, aflat acum aproape de Piața Universității în București, într-un spațiu mai mare.

ADVERTISEMENT
bassam dabbas
Bassam, în timp ce coafa o clientă celebră. Foto: Instagram

Stilistul se desparte de salonul său: „O să fie un concept cu totul nou”

Are de gând să aducă și noi angajați, având în vedere că îi merge destul de bine afacerea. La noul său salon, care va fi inaugurat cel mai probabil în luna ianuarie 2023 sau la sfârșitul lui decembrie, vrea să mai aducă încă 4 make-up artiste, având la ora actuală 8 angajați doar pe partea de machiaj.

„O să fie un concept cu totul nou. Ne mutăm undeva lângă Palatul Parlamentului. În decembrie vom începe acolo munca. Cred că sărbătorile le voi petrece tot la muncă, având în vedere că fac această deschidere”, ne-a mai zis Bassam.

Hair-stylistul ne-a mai zis că viața lui i s-a schimbat foarte mult de când are succes. Pe plan profesional, anul acesta, cel puțin, abia a făcut față la cât de multe cliente a avut, pe lângă vedete. „A fost cel mai emoționant sezon aici la salon.

Au venit multe doamne și domnișoare care plângeau când mă vedeau, îmi cerea să facem poze, erau foarte emoționate. Eu nu sunt obișnuit cu asta. Nici nu știam cum să reacționez. Până la urmă, doar îmi fac meseria”, a completat Dabbas.

ADVERTISEMENT