Carousel hot news

Triplă LOVITURĂ! Trei transferuri într-o zi bifate în Liga 1 de acelaşi club!

Într-o perioadă în care fotbaliştii îşi petrec ultimele zile de vacanţă, oficialii FC Petrolul Ploieşti au reuşit să perfecteze încă trei transferuri în perspectiva alcătuirii lotului...
09.06.2015 | 14:26
Triplă LOVITURĂ! Trei transferuri într-o zi bifate în Liga 1 de acelaşi club!
ADVERTISEMENT

Într-o perioadă în care fotbaliştii îşi petrec ultimele zile de vacanţă, oficialii FC Petrolul Ploieşti au reuşit să perfecteze încă trei transferuri în perspectiva alcătuirii lotului pentru sezoanele viitoare.

Astfel, jucătorii Sanaa Altama, Jeremy-Faug Porret şi Ismail Ahmed Kadar Hassan au semnat cu gruparea „galben-albastră”, angajamentele fiind încheiate, cu fiecare dintre ei, pe durata a trei ani.

GATA!!! ANUNTUL DE ULTIMA ORA DE LA UEFA!!! CU CINE JOACA STEAUA IN LIGA CAMPIONILOR!!!

Mijlocaşul central francez Sanaa Altama (24 ani) a evoluat în această primăvară tot în Liga I, pentru Oţelul Galaţi. Născut în Franţa, la Lille, Altama a mai jucat, în cariera sa, la OSC Lille, FCO Dijon şi Mouscron-Peruwelz (Belgia), cu Dijon bifând 17 prezenţe în Ligue 1, primul eşalon francez.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Jeremy Faug-Porret (28 ani) are şi el, deja, experienţă în România, returul ultimei stagiuni găsindu-l în tricoul lui FC Botoşani.

REVINE SANMARTEAN LA STEAUA!? ANUNTUL FACUT DE ARABI CARE IL FACE PE MAGICIAN SA REVINA IN GHENCEA!?!

Francezul poate evolua atât ca fundaş central cât şi ca fundaş stânga, iar înainte de a ajunge în Liga I a petrecut trei ani în Bulgaria, acolo unde s-a aflat sub contract cu Chernomorets Burgas (2011-2013) şi cu ŢSKA Sofia (2013-2014).

ADVERTISEMENT

Cel de-al treilea transfer perfectat în aceste zile este acela al mijlocaşului de bandă Ismail Ahmed Kadar Hassan (28 ani). Cu junioratul făcut la Lille, Ismail Hassan a jucat în prima ligă din Slovacia, pentru Dunajska Streda, şi în eşalonul de elită din Algeria, la ASO Chlef, ultima dată evoluând pentru gruparea franceză Epinal.

 

REACTIE SOC A LUI GIGI LA ADRSA UNUI JUCATOR STELIST!!! L-A UMILIT!!!

De asemenea, fotbalistul a disputat şi 10 partide pentru naţionala statului Djibouti.

Sursa: fcpetrolul.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri