Fotbal international

Foto. Hakan Şukur, exilat în S.U.A.! Legendarul fotbalist turc şi-a deschis o afacere peste Ocean

Hakan Şukur, fostul mare jucător al celor de la Galatasaray şi al naţionalei Turciei, a fost alungat din ţara sa natală, iar acum trăieşte în S.U.A.
08.03.2018 | 21:22
Foto Hakan Sukur exilat in SUA Legendarul fotbalist turc sia deschis o afacere peste Ocean

Cel mai bun marcator din istoria naţionalei Turciei  a ajuns la 46 de ani şi trăieşte în acest moment în Statele Unite ale Americii, acolo unde şi-a deschis o patiserie în Pato Alto, lângă San Francisco. Atacantul cu 51 de goluri în culorile echipei naţionale a intrat în conflict cu preşedintele Erdogan şi evită să se mai întoarcă în ţară.

Şukur a marcat 295 de goluri pentru Galatasaray şi a decis să se retragă din fotbal în 2008,  iar trei ani mai târziu a intrat în politică. Fostul internaţional a avut mai multe dispute cu Erdogan, cel pe care l-a contestat şi pe Twitter, în 2016, iar câteva luni mai târziu a fost emis un mandat de arestare pe numele său.

Hagi şi Şukur, colegi la Galatasaray

Cei doi mari internaţionali au evoluat împrenă între 1996 şi 2000, fiind decisivi la cele patru titluri obţinute consecutiv la Galatasaray. Hakan Şukur a mai evoluat în carieră la echipe precum Inter, Parma, Blackburn sau Torino.