Nicio categorie

Laude pentru Halep: “Joacă un tenis foarte estetic!”

Simona Halep a cîştigat primul meci disputat la turneul de la Cincinnati, împotriva belgiencei Kirsten Flipkens cu scorul de 6-4, 6-2 şi anunţă că vrea să-şi continue ascensiunea către...
13.08.2014 | 19:06
Laude pentru Halep:

Simona Halep a cîştigat primul meci disputat la turneul de la Cincinnati, împotriva belgiencei Kirsten Flipkens cu scorul de 6-4, 6-2 şi anunţă că vrea să-şi continue ascensiunea către primul loc mondial.

Sportiva născută în Constanţa a avut parte de o ascensiune incredibilă în ultimul an ajungînd pînă pe locul 2 mondial, record fără precedent în tenisul românesc. Cu o ascensiune extrem de rapidă, Simona plănuieşte acum să obţină şi primul titlu de Grand Slam al carierei, la US Open.

Americanii vorbesc despre faptul ca Simona Halep joacă cel mai bun tenis al carierei sale. Şi-a revenit complet după accidentare şi este numărul doi mondial. Aceştia amintesc şi de o fază amuzantă de la o conferinţă de presă, atunci cînd un reporter a remarcat faptul că engleza ei s-a îmbunătăţit vizibil.

“Şi-a îmbunătăţit limba engleză, dar acelaşi lucru se aplică şi cînd vine vorba de tenis. Simona a muncit enorm pentru a ajunge unde este în doar 17 luni. Anul trecut, în aprilie, se afla pe locul 65 WTA şi avea un nume care nu spunea multe lucruri. Acum a cîştigat 8 titluri WTA şi a bifat o finală de Grand Slam. Dăca reuşeşte să o bată pe Şarapova, va fi numărul 1 în clasamentul Race to Singapore care duce la Turneul Campioanelor.

Simona spune că nu se simte ca fiind a doua jucătoare a lumii, dar după tot ce a făcut în ultimele 12 luni, poate bate pe oricine. Joacă un tenis foarte estetic, are o geometrie foarte bună în teren. Încă învaţă cum să-şi balanseze jocul inteligent cu unele momente de creativitate şi spontaneitate”, scrie Sports Illustrated despre Simona.

Americanii încheie însă cu o întrebare: “O poate bate Simona pe Serena? Românca nu a reuşit niciodată să cîştige în faţa numărului 1 mondial, dar nu a mai jucat împotriva ei în acest an”

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri