Simona Halep, DUPĂ dezastrul australian: "O iau ca atare şi merg înainte..."

Declaraţiile Simonei Halep după meciul pierdut în turul 1 la Melbourne cu Shuai Zhang, jucătoare venită din calificări, nr 133 WTA.

"La ultimele eliminări am fost blocată, n-am putut face faţă emoţiilor. Dar acum este mai puţin dificil, doar jocul nu a mers. Nu vreau să fac o dramă din acest eşec, s-a întâmplat. Toată lumea poate pierde, toată lumea poate câştiga. Trebuie s-o iau ca atare şi să merg înainte. Am jucat fără dureri, aşa că sunt ok. Încă mă gândesc la accidentare, e normal. Am resimţit dureri mari la Brisbane, însă acum sunt ok şi sunt fericită pentru asta. Aşa că voi vedea. Voi face un nou control şi voi vedea ce se va întâmpla. Dar sper să fie ok", a afirmat Simona, conform ziare.com.

"Am făcut o pauză dupa Turneul Campioanelor, am făcut şi înainte. Dar acum pur şi simplu s-a întâmplat după ce am venit la Brisbane. Când m-am dat jos din avion, am resimţit dureri şi nu mai puteam nici să merg. Acum sunt ok, nu cred că am nevoie de pauză. Îmi iau câteva zile libere, pentru că am nevoie din punct de vedere psihic, iar apoi voi începe să muncesc din nou din greu pentru că este doar un turneu şi mai am multe în faţă."

"În mod normal, Fed Cup, apoi poate Dubai şi Doha".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Am început anul cu probleme, poate de asta am fost cu moralul scăzut. Dar la antrenamente sunt ok, totul decurge bine. Şi în perioada de pregătire a fost la fel. Dar am nevoie de timp pentru a-mi îmbunătăţi jocul. Pot să spun că mă simt pierdută pe teren, dar am nevoie de timp şi sunt sigură că voi reveni mai puterică."

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969