Halep a dat PESTE CAP audienţele! A ALARMAT tot Bucureştiul! Ce RECORD a stabilit Simona

Simona Halep debutează azi la Bucharest Open, primul turneul WTA disputat pe pămînt românesc. Numărul 3 mondial, Halep este principala favorită a turneului.  Simona va juca în primul său...
09.07.2014 | 04:13
Halep a dat PESTE CAP audientele A ALARMAT tot Bucurestiul Ce RECORD a stabilit Simona

Simona Halep debutează azi la Bucharest Open, primul turneul WTA disputat pe pămînt românesc. Numărul 3 mondial, Halep este principala favorită a turneului.  Simona va juca în primul său meci cu Indy de Vroome, de la ora 17:30, şi va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

Toate biletele au fost vîndute

Cine nu a apucat să-şi cumpere bilete pînă acum a primit o veste proastă din partea organizatorilor: “Imediat după tragerea la sorţi mai erau foarte puţine tichete pentru ziua în care Simona va debuta la Bucureşti Open. După doar ore, nici pentru miercuri nu se mai găsesc bilete. Practic începînd de pe 9 iulie şi pînă în ziua finalei de duminică toate biletele au fost epuizate! Interesul pentru acest turneu a fost unul foarte mare, sperăm ca Simona să ajungă în finală”, au declarat organizatorii legat de numărul de bilete.

Pe site-ul pe care se vînd tichetele de acces, se mai găsesc doar cîteva pentru fiecare zi a turneului.

coada bilete

Îşi apără trofeul de la Budapesta

Anul trecut, românii au primit o veste excelentă: WTA a anunţat pe site-ul oficial că oraşul Bucureşti va găzdui un turneu de tenis în circuitul profesionist, imediat după Grand Slam-ul de la Wimbledon.

Toată lumea se întreba unde va fi introdus în calendarul foarte aglomerat, aşa că Asociaţia Tenisului Feminin a dezlegat misterul: turneul bucureştean îl va înlocui pe cel de la Budapesta, unde Simona Halep este deţinătoarea trofeului. Aşadar, jucătoarea în vîrstă de 22 de ani va trebui să-şi apere titlul cîştigat în capitala Ungariei acasă, la Arenele BNR din Cotroceni.

În 2013, Simona Halep a jucat finala de la Budapesta cu Yvonne Meusburger, pe care a învins-o în trei seturi, 6-3, 6-7, 6-1. Românca nu se mai poate întîlni la acest turneu cu austriaca deoarece aceasta nu participă.

 

Misiune uşoară

Simona Halep este cap de serie numărul 1 la turneul bucureştean, poziţia sa din clasamentul WTA propulsînd-o aici. Aşa cum era de aşteptat, avînd în vedere că este un turneu modest, de 250 de puncte, marile jucătoare nu s-au înghesuit să fie prezente pe tablou. Aşadar, principala rivală pe care o are Simona la cîştigarea trofeului este Roberta Vinci, jucătoare clasată pe locul 21.

A treia favorită la cîştigarea trofeului era Klara Koukalova, numărul 32 mondial, însă aceasta a fost eliminată în primul tur de Monica Niculescu.

LISTA CAPILOR DE SERIE

Capture

 

Traseu accesibil

În mod normal, Simona Halep ar trebui să ajungă în finală fără mari probleme. În primul tur a scăpat de franţuzoaica Mladenovici, care nu va mai participa la turneu, iar locul ei va fi luat de olandeza Indy de Vroome, o olandeză clasată pe locul 190 mondial. În cazul în care va trece de tînăra jucătoare, Halep va juca în turul următor cu sîrboaica Aleksandra Krunic, locul 155 WTA.

În cazul în care ajunge în sferturile de finală, compatrioata noastră se va duela cel mai probabil cu iberica Arruabarrena, pe care a mai învins-o de două ori, de fiecare dată în două seturi.

Lara+Arruabarrena+Mutua+Madrid+Open+Day+5+9Hka1SWGhonl

Semifinalele îi vor aduce tot un adversar modest Simonei, cel mai probabil urmînd să joace pentru finală cu Paula Hercog, favorita numărul 8 a turneului, sau Monica Niculescu, românca eliminînd-o în primul tur pe Klara Koukalova, cap de serie numărul 3.

În ultimul act, cel mai probabil adversar ar fi Roberta Vinci, o jucătoare din Italia care nu mai joacă un tenis de calitate decît la dublu, la simplu avînd un an destul de modest.

TABLOUL COMPLET AL TURNEULUI BUCUREŞTEAN