Simona Halep

Galerie foto. Simona Halep a desfăcut cadourile direct pe plajă! Crăciun în şlapi şi în tricou

Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a hotărât să-şi petreacă Sărbătorile în Thailanda, împodobind bradul chiar pe plajă.
25.12.2017 | 19:01
Galerie foto Simona Halep a desfacut cadourile direct pe plaja Craciun in slapi si in tricou

Aflată la prima ei aventură în Thailanda, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii s-a bucurat de Crăciun de vremea frumoasă şi de temperaturile plăcute de acolo (sunt circa 25 de grade Celsius în acest moment). – VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO

Simona Halep a câştigat ultimul său trofeu din 2017, la Hua Hin, fără să piardă vreun set în disputele cu Johanna Konta (6-3, 6-3) şi Karolina Pliskova (6-2, 6-3), şi a hotărât să-şi petreacă Sărbătorile de… iarnă tot în exotica ţară asiatică.

Halep va intra în focuri pe 1 ianuarie, la Shenzen

Chiar în ziua de Crăciun, numărul 1 mondial a postat mai multe fotografii făcute pe plajă, în care apare alături de mama sa şi de restul staff-ului. În poze apar şi copiii antrenorului Darren Cahill, Benjamin şi Tahlia, Simona numind-o recent, pe cea din urmă, “cel mai mare suporter” al său. Nu puteau lipsi bradul şi cadourile, acestea fiind desfăcute de sportiva română direct pe nisip.

După câteva zile de relaxare, Simona Halep va pleca în China, unde va participa, cu începere chiar pe 1 ianuarie, la turneul de la Shenzhen, dotat cu premii totale de 750.000 de dolari (aici, cânstănţeanca s-a impus în 2015 şi a jucat finala în acest an). Va fi încălzirea pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open (15-28 ianuarie), dotat cu premii totale de 35,7 milioane de euro (în 2017, Simona a ieşit chiar din primul tur, fiind eliminată de americanca Shelby Rogers).