Simona Halep

Fabulos! Marele Federer o laudă pe Simona Halep: “Merită să fie aici, trebuie respectată!” Reacţia campioanei noastre

UPDATE, 29 octombrie, ora 10:02 / Simona Halep a vorbit şi despre Roger Federer la ceremonia de înmânare a trofeului de nr. 1 mondial spunând că este măgulită de cuvintele de apreciere pe care...
29.10.2017 | 09:50
Fabulos Marele Federer o lauda pe Simona Halep Merita sa fie aici trebuie respectata Reactia campioanei noastre

UPDATE, 29 octombrie, ora 10:02 / Simona Halep a vorbit şi despre Roger Federer la ceremonia de înmânare a trofeului de nr. 1 mondial spunând că este măgulită de cuvintele de apreciere pe care i le-a adresat “Swiss maestro”: 

“M-am simţit foarte mândră că Roger Federer a avut acele cuvinte frumoase pentru mine. Toată lumea ştie că este idolul meu. Roger şi Rafa sunt incredibili. Ceea ce fac ei este incredibil. Este extraordinar Roger, să revină cu atâta forţă după accidentare. Nu există limite pentru Roger. Ceea ce îmi place la Rafa este modul în care munceşte, în care nu se dă bătut, ca şi cum ar fi ultimul meci din viaţa lui. Apreciez foarte mult eforturile lui”, a spus Halep.


Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor din Singapore. Cu toate astea, laudele la adresa jucătoarei de tenis din România nu contenesc. Ultimul care a vorbit despre româncă este Roger Federer, unul dintre cei mai buni tenismeni din toate timpurile. Elveţianul s-a calificat în finala turneului de la Basel şi a vorbit la conferinţa de presă de după meciul din semifinale despre Simona Halep.

Tenismenul de 36 de ani a declarat că românca merită să fie numărul 1 şi trebuie să fie respectată pentru acest lucru, chiar dacă nu a câştigat niciun turneu de Mare Şlem. Nimeni n-ar trebui să-i ia nimic din reuşita Simonei Halep. A avut de multă vreme un vis şi l-a împlinit. Merită să fie numărul unu mondial şi trebuie respectată, chiar dacă nu a câştigat un turneu de Mare Şlem. Nu doar acestea contează. Ea munceşte foarte mult, arată în formă, participă în foarte multe turnee, ceea ce ar merita o recompensă. Eu sunt foarte fericit pentru ea”, a declarat Roger Federer după victoria în meciul cu Juan Martin Del Potro.

Halep, lider până la finalul anului

Simona Halep a pierdut două dintre cele trei meciuri din Grupa Roşie a Turneului Campioanelor din Singapore. Astfel, românca a ratat calificarea în semifinalele competiţiei, însă s-a ales cu un cec de 304.000 de dolari.

Jucătoarea de tenis din România rămâne pe primul loc în clasamentul 1 WTA, după ce Karolina Pliskova a fost învinsă de Caroline Wozniacki în semifinalele Turneului Campioanelor din Singapore.