Veste proastă pentru Halep! ”Serena poate juca până la 40 de ani”

simona halep, serena williams, veste, tenis

Simona Halep şi-a pierdut locul 1 în clasamentul WTA după ce a fost învinsă în finala de la Australian Open şi va reveni în circuit la turneul de la Doha.

Până atunci, constănţeanca a primit o veste proastă din partea fostei jucătoare de tenis Chris Evert, care crede că Serena Williams, care va reveni în această săptămână în competiţii, poate juca până la 40 de ani.

”Nu-mi puteam imagina să cresc un copil şi să joc tenis, în acelaşi timp. Am fost 100% dedicată copilului. În aceste zile şi în aceşti ani, o femeie poate face orice. Dacă oricine o poate face, şi Serena o poate face”, a spus Chris Evert pentru New York Post.

Halep şi Serena se pot întâlni la Doha

”E clar că Serena poate juca până la 40 de ani şi o poate face foarte bine”, a mai adăugat Chris Evert, care după ce s-a retras din activitate a făcut trei copii. Serena Williams a născut o fetiţă la 1 septembrie 2017. Sportiva a absentat de la Australian Open, după ce a pierdut primul test de după naştere, un meci demonstrativ cu letona Jelena Ostapenko.

Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, va reveni în competiţii în întâlnirea pe care echipa Statelor Uunite ale Americii o va disputa, în 10-11 februarie, pe teren propriu, la Asheville, cu Olanda, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup. Rămâne de văzut dacă Williams va merge la turneele de la Doha şi Dubai.