Veste proastă pentru Halep! ”Serena poate juca până la 40 de ani”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Simona Halep
05/02/2018, 08:20
Veste proastă pentru Halep! ”Serena poate juca până la 40 de ani”

Până atunci, constănţeanca a primit o veste proastă din partea fostei jucătoare de tenis Chris Evert, care crede că Serena Williams, care va reveni în această săptămână în competiţii, poate juca până la 40 de ani.

”Nu-mi puteam imagina să cresc un copil şi să joc tenis, în acelaşi timp. Am fost 100% dedicată copilului. În aceste zile şi în aceşti ani, o femeie poate face orice. Dacă oricine o poate face, şi Serena o poate face”, a spus Chris Evert pentru New York Post.

Halep şi Serena se pot întâlni la Doha

”E clar că Serena poate juca până la 40 de ani şi o poate face foarte bine”, a mai adăugat Chris Evert, care după ce s-a retras din activitate a făcut trei copii. Serena Williams a născut o fetiţă la 1 septembrie 2017. Sportiva a absentat de la Australian Open, după ce a pierdut primul test de după naştere, un meci demonstrativ cu letona Jelena Ostapenko.

Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, va reveni în competiţii în întâlnirea pe care echipa Statelor Uunite ale Americii o va disputa, în 10-11 februarie, pe teren propriu, la Asheville, cu Olanda, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup. Rămâne de văzut dacă Williams va merge la turneele de la Doha şi Dubai.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.