Halep a dezvăluit că a trecut prin momente grele! ”Simţeam că mor în fiecare zi”

Vicentiu Dinescu   
în Simona Halep
27/09/2017, 14:35
Halep a dezvăluit că a trecut prin momente grele! ”Simţeam că mor în fiecare zi”

Jucătoarea de tenis Simona Halep a dezvăluit într-un interviut pentru Forbes că a trecut prin momente delicate după finala pierdută în acest an la Roland Garros. Halep a vorbit pentru Forbes cu ocazia împlinirii a 26 de ani şi a amintit momentele grele de după finala de la French Open cu letona Jelena Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. În urma acelei înfrângeri, jucătoarea constănţeană a ratat şansa de a urca în premieră pe primul loc al clasamentului WTA.

”La Openul francez am simţit că am fost foarte aproape, dar nu am reuşit să câştig. După finală m-am întâlnit cu Kim Clijsters şi mi-a spus că ea a pierdut patru finale de Grand Slam înainte să o câştige pe prima. Poate mai am nevoie de timp, de experienţă. Simt ca voi avea suficient timp la dispoziţie dacă voi munci din greu, astfel devenind mai bună. Am avut acea înfrângere în minte mult timp, simţeam că mor în fiecare zi. Dar acum mă gândesc la ea într-un mod pozitiv. Nu am pierdut finalele, am jucat finalele, aşa iau lucrurile pe de-a întregul”, a spus Simona Halep. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Halep crede că trebuie să-şi îmbunătăţească serviciul

Halep consideră că trebuie să-şi îmbunătăţească serviciul şi lovitur de forehand: “Nu este ceva ce pot specifica, însă trebuie să am lovituri mai puternice. Trebuie să am un forehand mai puternic, servele, cu siguranţă trebuie să fie mai bune. Mă deplasez bine, mă simt sănătoasă, nu am accidentări aşa că sunt gata să lucrez. Dar pot spune şi că este destul de dificil acum pentru ca este sfârşitul anului şi mă simt puţin epuizată mental. Dar sunt ok, simt că pot juca turneele din acest final de an şi apoi, gata”.

Marţi, Simona Halep, cap de serie numărul 2, a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, locul 31 WTA, în manşa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan. Halep nu a făcut o tragedie după această înfrângere declarând că este foarte greu să revii după o lună de absenţă în circuit.

Închide ×