Foto. Simona, la masa bogaţilor! S-a întreţinut cu patronul lui PSG

simona halep, doha, Nasser Al Khelaifi, psg

Simona Halep se află în turul 3 la Doha. Românca a participat la dineul oficial, unde a fost fotografiată alături de patronul lui PSG.

Simona Halep se află la Doha, unde joacă în turneul Premier 5, primul după accidentarea suferită în primul tur de la Australian Open. Românca s-a calificat în turul 3, unde o va întâlni pe Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 13.

Jucătoarea de tenis din România a participat la dineul organizat de oficialii turneului. Simona Halep a stat la masă cu Nasser bin Ghanim Al Khelaifi, patronul lui PSG şi preşedintele Federaţiei Asiatice de Tenis, cei doi discutând pe parcursul serii. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Khelaifi a plecat imediat după ce a întâlnit-o pe Simona Halep

"Este întotdeauna o plăcere să vă găzduiesc. Va fi un eveniment grozav. Qatar Total Open a demonstrat că este mai mult decât un turneu de tenis, este un loc care apropie oamenii, cu o atmosferă prietenoasă", a declarat Nasser Al Khelaifi.

La dineu, pe lângă Simona Halep, au mai participat Caroline Wozniacki, Simona Halep, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Angelique Kerber şi Karolina Pliskova. După dineu, Nasser Al Khelaifi a plecat spre Madrid, la bordul unui avion privat, pentru a fi prezent la meciul Real Madrid - PSG.