O fostă mare campioană merge pe mâna Simonei Halep! ”E favorita mea la Australian Open”

Vicentiu Dinescu   
in Simona Halep
11/01/2018, 17:16
O fostă mare campioană merge pe mâna Simonei Halep! ”E favorita mea la Australian Open”

Americanca Chris Evert, de 18 ori campioană la turneele de Grand Slam, o consideră pe Simona Halep favorită la câştigarea Australian Open, deşi afirmă precaut că nu este sută la sută convinsă de acest lucru.

”Simt că Simona Halep a avut un atât de dezamăgitor an 2017 la Grand Slam-uri, încât este foarte hotărâtă să schimbe această situaţie. Ea a avut un an 2017 dureros la toate turneele de Grand Slam. Simt că joacă tenisul cel mai bun acum, cel mai solid. Cred că e bine pregătită”, a spus Chris Evert pentru site-ul WTA.

Halep va juca în primul tur cu Destanee Aiava

”În toamnă, la fiecare interviu pe care l-am văzut, de fiecare dată când am văzut-o la TV sau pe Twitter, are un mare zâmbet pe faţă. Cred că este într-o bună stare de spirit. Îi place să fie numărul 1, se bucură de asta, îl îmbrăţişează, nu îi e frică de asta. Spun asta, din nou, fără a fi sută la sută convinsă, dar o să o aleg pe ea ca favorita mea”, a mai afirmat Chris Evert.

Simona Halep, locul 1 WTA, o va întâlni pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card, în primul tur al Australian Open. Anul trecut, Halep a fost eliminată de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, în primul tur. Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Melbourne este calificarea în sferturi, în 2014 (înfrângere în faţa sportivei slovace Dominika Cibulkova) şi 2015 (eliminată de rusoaica Ekaterina Makarova).

Ştirea MOMENTULUI

Recordurile negative înregistrate de Argentina în meciul cu Croaţia! Cel mai slab Mondial!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.