O fostă mare campioană merge pe mâna Simonei Halep! ”E favorita mea la Australian Open”

Vicentiu Dinescu   
în Simona Halep
11/01/2018, 17:16
O fostă mare campioană merge pe mâna Simonei Halep! ”E favorita mea la Australian Open”

Americanca Chris Evert, de 18 ori campioană la turneele de Grand Slam, o consideră pe Simona Halep favorită la câştigarea Australian Open, deşi afirmă precaut că nu este sută la sută convinsă de acest lucru.

”Simt că Simona Halep a avut un atât de dezamăgitor an 2017 la Grand Slam-uri, încât este foarte hotărâtă să schimbe această situaţie. Ea a avut un an 2017 dureros la toate turneele de Grand Slam. Simt că joacă tenisul cel mai bun acum, cel mai solid. Cred că e bine pregătită”, a spus Chris Evert pentru site-ul WTA.

Halep va juca în primul tur cu Destanee Aiava

”În toamnă, la fiecare interviu pe care l-am văzut, de fiecare dată când am văzut-o la TV sau pe Twitter, are un mare zâmbet pe faţă. Cred că este într-o bună stare de spirit. Îi place să fie numărul 1, se bucură de asta, îl îmbrăţişează, nu îi e frică de asta. Spun asta, din nou, fără a fi sută la sută convinsă, dar o să o aleg pe ea ca favorita mea”, a mai afirmat Chris Evert.

Simona Halep, locul 1 WTA, o va întâlni pe australianca de 17 ani Destanee Aiava, locul 193 WTA, beneficiară a unui wild card, în primul tur al Australian Open. Anul trecut, Halep a fost eliminată de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, în primul tur. Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Melbourne este calificarea în sferturi, în 2014 (înfrângere în faţa sportivei slovace Dominika Cibulkova) şi 2015 (eliminată de rusoaica Ekaterina Makarova).

Închide ×