Halep anunţă cât mai joacă tenis şi pentru ce s-ar retrage! ”Atunci n-aş mai vrea să revin”

simona halep, tenis, revenire, retragere, copil

După ce a pierdut la Australian Open a treia finală de Grand Slam din carieră, Simona Halep a anunţat cât mai vrea să joace tenis şi care ar fi motivul pentru care s-ar retrage definitiv.

Halep a mărturisit într-un interviu la Pro TV că îşi doreşte un copil şi acela va fi momentul în care se va retrage din tenis şi a dezvăluit că nu va urma modelul americancei Serena Williams care va reveni în competiţii după ce a născut.

”Patru-cinci ani voi mai juca sigur, dar când o să fac un copil, n-aş mai vrea să să mai revin şi să joc. Sunt multe jucătoare care îşi iau copiii la turnee, dar eu nu aş face asta”, a declarat finalista de la Australian Open, în vârstă de 26 de ani.

Halep nu va juca la Fed Cup

Simona Halep nu a trecut încă peste înfrângerea de anul trecut din finala de la Roland Garros: ”A fost cea mai dureroasă înfrângere, am avut set câştigat şi 3-0. Am fost foarte, foarte aproape şi am simţit că nu trebuia să pierd. Ostapenko a început să joace foarte bine, iar eu am fost temătoare. Acum, aş fi foarte diferită şi aş câştiga meciul acela”.

Simona Halep a anunţat oficial că nu va juca în meciul de Fed Cup dintre România şi Canada, deoarece nu este refăcută complet după accidentarea suferită la Australian Open, dar a precizat că va merge ca suporter la Cluj-Napoca.