Foto. Halep, aproape de un nou contract! Detaliul care a dat-o de gol

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
07/02/2018, 11:45
Foto. Halep, aproape de un nou contract! Detaliul care a dat-o de gol GALERIE FOTO

Simona Halep nu mai are sponsor tehnic după ce contractul cu Adidas s-a încheiat la finalul anului 2017. La primele două turnee din 2018, la Shenzhen şi la Australian Open, românca a evoluat într-un echipament comandat de pe internet.

Chiar în timpul primului turneu de Mare Şlem al anului, presa internaţională a anunţat că sportiva negociază cu mai multe firme importante. Nike şi Lacoste au fost numele cele mai vehiculate, însă o confirmare oficială nu a apărut încă.

Halep ar lua 1,3 milioane de euro pe an de la Nike

Jucătoarea de tenis de 26 de ani a ajuns marţi seara la Cluj, acolo unde România va întâlni Canda în Fed Cup. Simona Halep a fost fotografiată mai multe obiecte vestimentare care poartă logo-ul americanilor de la Nike. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În timpul Australian Open, jurnaliştii de la El Pais scriau că Nike îi oferă un contract de 1,3 milioane de euro pentru a semna. Ţinta staff-ului Simonei Halep este un contract cifrat la 2 milioane de euro pe an.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.