Foto. Halep, aproape de un nou contract! Detaliul care a dat-o de gol

simona halep, sponsor, nike, foto

Simona Halep continuă să nu aibă un sponsor tehnic. Românca şi staff-ul tehnic al ei negociază de câteva săptămâni un contract cu o firmă de echipament sportiv.

Simona Halep nu mai are sponsor tehnic după ce contractul cu Adidas s-a încheiat la finalul anului 2017. La primele două turnee din 2018, la Shenzhen şi la Australian Open, românca a evoluat într-un echipament comandat de pe internet.

Chiar în timpul primului turneu de Mare Şlem al anului, presa internaţională a anunţat că sportiva negociază cu mai multe firme importante. Nike şi Lacoste au fost numele cele mai vehiculate, însă o confirmare oficială nu a apărut încă.

Halep ar lua 1,3 milioane de euro pe an de la Nike

Jucătoarea de tenis de 26 de ani a ajuns marţi seara la Cluj, acolo unde România va întâlni Canda în Fed Cup. Simona Halep a fost fotografiată mai multe obiecte vestimentare care poartă logo-ul americanilor de la Nike. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În timpul Australian Open, jurnaliştii de la El Pais scriau că Nike îi oferă un contract de 1,3 milioane de euro pentru a semna. Ţinta staff-ului Simonei Halep este un contract cifrat la 2 milioane de euro pe an.