Foto. S-a creat cafeaua Simona Halep! Surpriză plăcută pentru numărul 2 mondial

simona halep, wta, doha open

Aflată în ţară, Simona Halep a avut parte de o surpriză foarte placută si la gust. A băut prima cafea care ii poartă numele.

Simona Halep se află în ţară, într-o binemeritată perioadă de refacere şi de recreere după epuizantele meciuri de la Australian Open, cele mai multe disputate pe temperarturi care pun în pericol sănătatea şi viaţa sportivilor. Halep s-a întors de la Melbourne epuizată de efortul depus mai ales în finala cu Caroline Wozniacki şi care a trimis-o după meci pe patul de spital, pentru a fi rehidratată cu ajutorul perfuziilor.

Obligată din cauza acestor probleme de sănătate să se retragă din turneul de la Sankt Petersburg Simona a anunţat că vrea să joace pentru România în partida contra Canadei, în Fed Cup şi să participe la puternicul turneu de la Doha, în Qatar, unde vor fi prezente opt dintre primele zece jucătoare ale lumii.

Simona Halep impresionată de această surpriză

Popularitatea constănţencei în rândul compatrioţilor a crescut şi mai mult după excelentele prestaţii de la Australian Open şi recent ea a avut parte de o surpriză, dulce şi la propriu, după ce a postat chiar Simona pe contul de socializare. Cei de la Fratellini Bistro sunt autorii cafelei Simona Halep, care i-a plăcut şi ca gust şi ca idee numărul 2 mondial.

Cafeaua Simona Halep vine în completare la numeroasele cadouri făcute de români jucătoarei noastre, cu precădere tablouri şi caricaturi, dar în privinţa acestora aria celor care au încercat să o redea pe Halep în creion a fost mult mai mare, anul trecut având loc chiar o expoziţie de caricaturi, la care au fost admirate şi multe lucrări sosite din afara României.