Halep are magnet la bani! Două firme mari îi oferă 2 milioane de euro

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 18:33
Halep are magnet la bani! Două firme mari îi oferă 2 milioane de euro

Însă, fostul lider al clasamentului WTA nu duce lipsă de oferte. După ce staful său a negociat cu Asics, Lacoste şi K-Swiss, iar Nike i-a oferit un contract de 1,3 milioane de euro, Halep are pe masă acum două oferte importante.  Biletul Zilei

Firmele de echipament sportiv Under Armour şi New Balance i-au oferit Simonei Halep contracte de două milioane de euro pe an, iar românca urmează să se decidă până la turneul de la Doha (12-17 februarie) cu cine va semna.

Adidas a refuzat să-i plătească 2 milioane de euro lui Halep 

Simona Halep, în vârstă de 26 de ani, a fost primul numărul 1 mondial care s-a prezentat la un turneu de Grand Slam fără sponsor tehnic. Ea a purtat la Australian Open o rochie roşie, comandată la începutul anului în China.

Simona Halep a ajuns în această situaţie după ce le-a solicitat celor de la Adidas un contract de două milioane de euro pe an. Germanii au refuzat-o, astfel că la finalul lui 2017 s-a încheiat colaborarea dintre cele două părţi.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.