ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Halep are magnet la bani! Două firme mari îi oferă 2 milioane de euro

Simona Halep şi-a încheiat la finalul anului trecut contractul de sponsorizare cu Adidas şi a jucat la Shenzhen şi Australian Open fără sponsor.
Autor: Vicentiu Dinescu | 01.02.2018 | 18:33
Halep are magnet la bani! Două firme mari îi oferă 2 milioane de euro

Însă, fostul lider al clasamentului WTA nu duce lipsă de oferte. După ce staful său a negociat cu Asics, Lacoste şi K-Swiss, iar Nike i-a oferit un contract de 1,3 milioane de euro, Halep are pe masă acum două oferte importante.  Biletul Zilei

ADVERTISEMENT

Firmele de echipament sportiv Under Armour şi New Balance i-au oferit Simonei Halep contracte de două milioane de euro pe an, iar românca urmează să se decidă până la turneul de la Doha (12-17 februarie) cu cine va semna.

Adidas a refuzat să-i plătească 2 milioane de euro lui Halep 

Simona Halep, în vârstă de 26 de ani, a fost primul numărul 1 mondial care s-a prezentat la un turneu de Grand Slam fără sponsor tehnic. Ea a purtat la Australian Open o rochie roşie, comandată la începutul anului în China.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a ajuns în această situaţie după ce le-a solicitat celor de la Adidas un contract de două milioane de euro pe an. Germanii au refuzat-o, astfel că la finalul lui 2017 s-a încheiat colaborarea dintre cele două părţi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!