Simona Halep

VIDEO / VICTORIE, Simona! “Nu-s în cea mai bună formă”

UPDATE / "E o victorie foarte importantă pentru mine. A fost un meci dificil, dar nici nu sînt în cea mai bună condiţie de joc. Mă antrenez din greu şi sper să revin la forma din prima...
30.09.2014 | 14:44
VIDEO  VICTORIE Simona Nus in cea mai buna forma
ADVERTISEMENT

UPDATE / “E o victorie foarte importantă pentru mine. A fost un meci dificil, dar nici nu sînt în cea mai bună condiţie de joc. Mă antrenez din greu şi sper să revin la forma din prima jumătate a anului. Obiectivul meu e să cîştig un turneu de Grand Slam. Am fost foarte aproape anul acesta la Ronald Garros. O să mă antrenez din greu pentru a ajunge şi în alte finale de Grand Slam”, a spus Halep după victoria cu Lin Zhu.

Simona a vorbit şi despre capitala Chinei, Beijing: “Am fost la mall, unde am simţit puţin din stilul Beijingului. M-am simţit foarte bine şi am rămas impresionată de cît de mare e. Poate după această victorie, o sa vizitez mai mult”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO DE LA MECI:

Simona Halep va juca în optimile de finală cu Andrea Petkovici, din Germania. Cele două jucătoare s-au mai întîlnit de 4 ori, scorul fiind 3-1 în favoarea compatrioatei noastre.

halep vin

GAME, SET, MECI! Simona Halep cîştigă meciul cu Lin Zhu în două seturi, scor 7-5, 6-4. 

5-4 pentru Simona Halep! Românca a avut 3 mingi de meci dar le-a ratat pe toate.

5-3 pentru Simona Halep! Românca a forţat în acest game şi e la un pas de optimile de finală.

4-3 pentru Simona! Halep face break-ul şi e la două game-uri de victorie!

3-3! Simona egalează!

3-2 pentru Lin Zhu! Chinezoaica îşi cîştigă uşor serviciul. Simona este incomodată vizibil de o durere la pulpa dreaptă.

ADVERTISEMENT

sim

2-2! Zhu reuşeşte să facă rebreak imediat după ce şi-a pierdut serviciul.

2-1 pentru Halep! Simona face break-u după un game în care chinezoaica face două duble greşeli!

1-1! Simona îşi cîştigă cu greu serviciul, iar din cînd în cînd acuză dureri la picior.

1-0 pentru Zhu! Chinezoaica începe bine setul şi cîştigă primul game.

Începe setul secund!

7-5 pentru SIMONA! Românca îşi cîştigă serviciul şi duce setul în 7-5.

6-5 pentru Simona! Deşi este destul de nervoasă şi protestază după fiecare minge pierdută, Halep face break-ul şi serveşte pentru set!

5-5! Simona îşi cîştigă cu greu serviciul şi se poate observa din jocul ei că are nişte probleme fizice.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a chemat medicul! Românca acuză dureri la spate.

siona

5-4 pentru Zhu! Chinezoaica este la un singur game de cîştigarea primului set.

4-4! Halep reuşeşte să îşi cîştige serviciul cu greu, după ce a salvat două mingi de break!

4-3 pentru chinezoaică! Zhu îşi cîştigă pentru a doua oară la rînd serviciul la 0!

3-3! Zhu face primul break din acest set.

3-2 Simona Halep! Zhu a reuşit să îşi cîştige serviciul la 0!

3-1 pentru Halep! Compatrioata noastră îşi face serviciul fără probleme, adversara reuşind să ia doar o minge.

2-1 pentru Simona! Chineoaica reuşeşte să cîştige primul game din acest meci.

2-0 pentru Halep! Românca îşi cîştigă destul de greu serviciul, după ce a condus chiar şi cu 40-15 dar s-a văzut egalată. 

ADVERTISEMENT

1-0 pentru Simona Halep! Românca reuşeşte break-ul în primul game.

Cele două jucătoare au ieşit pe teren!

UPDATE / Simona Halep şi-a aflat numele posibilei adversare din turul următor. În cazul în care va trece de chinezoaica Lin Zhu, compatrioata noastră se va bate cu nemţoaica Petkovic, care a trecut de Keys în două seturi, 6-2, 6-3.

*********************************************************************************

Simona Halep a trecut cu bine de primul tur al turneului de la Beijing, după ce a învins-o pe Barbora Zahlavova Stricova în două seturi, scor 6-1, 6-4. Românca va evolua în turul doi începînd cu ora 9:30, partida putînd fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

Favorita numărul doi a turneului se bate pentru un loc în turul trei cu Lin Zhu, numărul 167 în clasamentul WTA. Aceasta a ajuns aici după ce a primit de la organizatori un wild-card, iar în primul tur a eliminat-o surprinzător pe Anastasia Pavliuchenkova, scor 6-3, 3-3, moment în care rusoaica a abandonat.

161603

Tînăra jucătoare chineză are doar 20 de ani, fiind născută în ianuarie 1994. În acest an a disputat primele meciuri pe tabloul unui turneu WTA, la Hong Kong şi Guangzhou. La turneul din China a reuşit o victorie incredibilă, cu Roberta Vinci, jucătoare clasată în TOP 20.

Simona Halep a reuşit să treacă în turul doi şi pe tabloul de dublu, alături de compatrioata Raluca Olaru. Cele două le-au învins în două seturi pe Kalaşnikova şi Koukalova, scor 6-4, 7-6.

În turul următor la dublu perechea românească va da piept cu una din Spania, formată de Muguruza şi Suarez Navarro, prima dintre acestea fiind cea care a eliminat-o la Wuhan în turul doi. Sezonul trecut Simona Halep a fost eliminată în primul tur la Beijing, de Ursula Radwanska.

În cazul în care Simona Halep va trece pe chinezoaica Lin Zhu îşi va asigura un premiu în valoare de 51.850 de dolari şi 120 de puncte WTA, iar în optimi se va bate cu învingătoarea dintre Petkovici şi Keys. Partida va începe la ora 9:00 şi va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT