Sporturi

Halep, atacată de o mare rivală! ”Nu-mi pasă că a câștigat Roland Garros”

28.06.2018 | 16:42
Halep atacata de o mare rivala Numi pasa ca a castigat Roland Garros

Liderul clasamentului WTA, Simona Halep, a fost atacată de o mare rivală din circuit cu doar câteva zile înainte de începerea Wimbledonului, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Jucătoarea cehă Karolina Pliskova a declarat într-o conferință de presă susținută la turneul de la Eastbourne că nu o interesează rezultatele româncei.

”Uite care-i treaba, eu nu mă gândesc dacă e bine sau nu că a câștigat Simona Halep. Nu-mi pasă cine câștigă. Chiar nu-mi pasă, dacă nu câștig eu nu contează pentru mine”, a spus Pliskova când a fost întrebată de succesul obținut de Simona Halep la Roland Garros.

Halep și Pliskova sunt rivale la Wimbledon

Simona Halep și Karolina Pliskova sunt două dintre favoritele la câștigarea turneului de la Wimbledon: ”Totul este deschis și cred că există o șansă bună pentru toată lumea. Dacă ai parte de o tragere la sorți bună, dacă te simți bine, da… Simt că și eu pot câștiga un Grand Slam cu siguranță. Am fost în finală, de ce să nu fac și un pas înainte?”.

Simona Halep a fost atacată de cehoaica Karolina Pliskova, care a spus că nu o interesează victoriile liderului WTA
Simona Halep a fost atacată de cehoaica Karolina Pliskova, care a spus că nu o interesează victoriile liderului WTA

Jucătoarea din Cehia a mărturisit că nu este în cea mai bună formă pentru Wimbledon: ”Nu sunt sigură că pot câștiga la Wimbledon pentru că simt că nu joc cel mai bun tenis al meu, dar uneori ai nevoie să supraviețuiești cîteva meciuri și apoi totul e posibil. Nu vreau să pun mai multă presiune pe mine”.

Karolina Pliskova a avut un atac violent și la adresa Mariei Şarapova. Cele două s-au aflat faţă în faţă în turul al III-lea la Roland Garros şi rusoaica s-a impus neaşteptat de categoric: 6-2, 6-1 la capătul unui meci în care jucătoarea din Cehia a fost de nerecunoscut prin prisma numărului foarte mare de erori neforţate comise, ceva neobişnuit pentru ea.

Simona Halep a câștigat anul acesta la Roland Garros primul ei titlu de Grand Slam din carieră. După succesul de la Paris, românca ar fi trebuit să joace la Eastbourne, dar s-a retras din cauza unor probleme medicale.