Propunere inedită pentru sponsorul lui Halep! ”Să facem o colectă”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
05/02/2018, 14:47
Propunere inedită pentru sponsorul lui Halep! ”Să facem o colectă”

Fostul ministru al Dezvoltării, Vasile Dâncu, a venit cu o propunere inedită. El a cerut să se facă o colectă publică prin care să se strângă 3 milioane de euro şi astfel să putem stema sau drapelul României pe echipamentul numărul 2 WTA.

”Să facem o colectă publică pentru Simona, am putea aduna, în câteva zile, donând fiecare fan câte puţin, mai multe milioane de euro pentru a fi noi, poporul român, sponsorul acestei fete care aduce imagine bună României şi mare bucurie fiecăruia dintre iubitorii sportului”, a scris demnitarul pe contrul de Facebook.

Halep ar putea fi sponsorizată de la bugetul statului

”Dacă cei 3 milioane de telespectatori români de la finala recentă ar da câte un singur euro am putea scrie noi pe tricoul Simonei orice vrem. Poate SIMONA de România, sau România 100 de ani, am putea pune stema sau drapelul. Spun asta pentru că România nu a participat cu nimic la formarea sportivei, sau cu foarte puţin, familia ei a dus greul”, a mai afirmat Dîncu.

Fostul ministru a spus că aceşti bani ar putea veni şi de la bugetul statului: ”Ar fi singura sportivă sponsorizată de ţara ei, am câştiga atenţie şi notorietate în anul Centenarului. Am putea să plătim chiar de la bugetul statului, pentru că ar fi cel mai mare impact pentru brandul de ţară. Trecem la acţiune? Terminăm cu jalea mioritică? Mai cerşim un contract de sponsorizare sau deschide Federaţia Română de tenis un cont pentru donaţii?”.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Popa, prima ocazie

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.