Carrefour

Cadou special după Melbourne! “Am să-i fac un muzeu!”

Simona Halep a ratat finala de Grand Slam, a treia din carieră, dar are deja o carieră care o recomandă pentru istoria tenisului. Tatăl ei va strânge totul într-un muzeu.
Autor: Razvan Nicolae | 27.01.2018 | 00:18
Cadou special după Melbourne!

Stere Halep a spus, imediat după finala pierdută de fiica ei, că o va suna pe Simona Halep să îi spună că o iubeşte. De asemenea, are un cadou special pe care i-l pregăteşte în următoarea perioadă.

În casa părintească am să fac un muzeu Simona Halep, cu toate trofeele ei, cu aprecierile internaţionale, cu declaraţiile ei. Casa nouă în care locuim e pe aceeaşi stradă cu cea părintească, la câteva numere distanţă. Intenţionez să cumpărăm şi o casă frumoasă în Bucureşti, pe lângă Herăstrău”, a declarat Stere Halep pentru Jurnalul Naţional.

“Va fi din nou numărul 1 mondial”

Stere Halep este convins că Simona este suficient de puternică pentru a trece peste eşecul din finala de la Roland Garros şi să revină pe primul loc WTA, plus să ia în cele din urmă un turneu de Grand Slam.

“Oboseala şi afecţiunea la gleznă i-au dat de furcă mult. S-a văzut şi acum în finală. Mai are de luptat, mai are mult de muncă. O susţinem în continuare, tot campioni suntem. Cât de curând va ajunge din nou numărul 1 mondial”, a mai spus Stere Halep. Vezi aici toate declaraţiile tatălui Simonei

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!