Video. Halep a jucat în cel mai bun meci din 2017 la un Grand Slam! Pe cine a întâlnit

Vicentiu Dinescu   
în Simona Halep
24/11/2017, 18:20
Video. Halep a jucat în cel mai bun meci din 2017 la un Grand Slam! Pe cine a întâlnit

Partida pierdută de Halep în primul tur de la US Open în faţa rusoaicei Maria Şarapova, scor 6-4, 4-6, 6-3, a fost desemnată cea mai bună din 2017 în turneele de Grand Slam. Atunci, constânţeanca se afla pe locul 2 în ierarhia WTA.

Cele două spotive au oferit un ”thriller”, o adevărată finală în turul I al US Open, o înfruntare între forţă şi tenacitate, în faţa unui public care a ocupat aproape în totalitate cele 23.000 de locuri ale Arthur Ashe Stadium. Şarapova a participat la US Open după ce a primit un wild-card.

Halep mai este prezentă în top cu un meci de la Roland Garros

În topul celor mai frumoase cinci meciuri de Grand Slam din acest an, Simona Halep mai apare o dată, pe poziţia a treia. Atunci, Halep a învins-o miraculos în sferturi de finală la Roland Garros pe ucraineanca Elina Svitolina, revenind miraculos dintr-o situaţie ”imposibilă”.

Pe locul doi se află meciul Garbine Muguruza – Angelique Kerber din turul patru de la Wimbledon, pe poziţia a patra este partida CoCo Vadeweghe – Eugenie Bouchard din turul trei de la Australian Open, iar pe locul cinci este întâlnirea Johanna Konta – Donna Vekic din turul doi de la Wimbledon.

Închide ×