O fostă campioană de Grand Slam o atacă pe Halep! ”Vreau o rivalitate cu Serena”

Vicentiu Dinescu   
în Sporturi
24/10/2017, 20:59
O fostă campioană de Grand Slam o atacă pe Halep! ”Vreau o rivalitate cu Serena”

Fostă campioană de Grand Slam şi ocupantă a locului 1 în clasamentul WTA, americanca Lindsay Davenport a avut un atac destul de virulent la adresa jucătoarelor din acest moment. Davenport s-a declarat contrariată de faptul că niciuna din jucătoare nu a fost în stare să preia ştafeta de la Serena Williams, după ce aceasta s-a retras temporar din circuit. Americanca a spus că jucătoarele din acest moment nu au constanţă.

”Aş vrea să văd măcar o mare rivalitate anul viitor, oricare ar fi ea. Poate Garbine Muguruza cu Serena Williams sau Simona Halep cu Serena, ori poate Maria Şarapova cu cineva. Aceste rivalităţi au făcut ca tenisul să fie iubit, dar în ultimii ani nu am mai avut parte de aşa ceva la fete, o Martina Navratilova contra Chris Evert, spre exemplu”, a menţionat Davenport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Halep este de trei săptămâni pe locul 1

”E ciudat că după retragerea temporară a Serenei am avut atât de multe jucătoare pe primul loc. Am avut parte de multe momente de strălucire, dar nicio jucătoare constantă. Sper ca asta să se schimbe anul viitor. Sper ca jucătoarea de pe primul loc să câştige cinci turnee, Grand Slam-uri”, a precizat jucătoarea americană în vârstă de 41 de ani.

Simona Halep ocupă de trei săptămâni locul 1 în clasamentul WTA, ea fiind a cincea jucătoare care urcă pe această poziţie în 2017, după Serena Williams, Angelique Kerber, Karolina Pliskova şi Garbine Muguruza. Halep, care nu a câştigat niciun turneu de Grand Slam, participă în aceste zile la Turneul Campioanelor la Singapore.

Închide ×