Pariuri sportive

Halep a făcut o AVERE! Şi fotbaliştii ar fi invidioşi!

Victoria în turneul WTA de la Doha a Simonei Halep nu a rămas fără ecouri în presa internaţională. Ziarele din străinătate îi prevăd jucătoarei românce un viitor mare în sportul alb....
17.02.2014 | 17:42
Halep a facut o AVERE Si fotbalistii ar fi invidiosi

Victoria în turneul WTA de la Doha a Simonei Halep nu a rămas fără ecouri în presa internaţională. Ziarele din străinătate îi prevăd jucătoarei românce un viitor mare în sportul alb.

Ziarul L’Equipe scrie că Simona Halep a fost un mic demon în finală: “Angelique Kerber a întîlnit un mic demon pe Arena Centrală din Doha. Foarte activă în defensivă şi cu un joc de atac foarte bun, românca Simona Halep s-a impus în două seturi împotriva jucătoarei din Germania.”  Cotidianul adaugă că jucătoarea din România îşi continuă ascensiunea în ierarhia WTA: “Victorioasă la Doha, micuţa Simona Halep continuă să urce în clasamentul WTA. Jucătoarea cu cea mai bună mişcare în teren din circuit în 2013, urcă de pe locul 10, pe locul 9”, scriu francezii.

Site-ul CNN consideră că jucătoarea din România a făcut turneul carierei: “Simona Halep îşi confirmă reputaţia de stea în ascensiune a circuitului WTA, după ce a cîştigat duminică Qatar Open”

Agentia France Press crede că Simona Halep este una dintre viitoarele staruri ale tenisului feminin:

“Simona Halep şi-a confirmat statutul de tînăr star în circuitul WTA, după ce a cîştigat duminică cel mai mare turneu din carieră într-o manieră impresionantă contra sportivei Angelique Kerber la Qatar Open. Încă o dată, ritmul de lovire al lui Halep şi jocul ei au pus o jucătoare mai experimentată şi mai bine cotată sub presiune  care a forţat-o să comită greşeli”, scriu jurnaliştii de la France Press.

––––––––––––––––––––––

Simona Halep a reuşit să cîştige turneul de la Doha, după ce a învins-o în finală pe Angelique Kerber în două seturi, scor 6-2, 6-3. În urma acestui succes, românca a încasat 441.000 de dolari şi 900 de puncte, performanţă ce o urcă pe locul 9, depăşind-o astfel pe Sara Errani, jucătoarea eliminată în sferturi de compatrioata noastră. Fanatik vă prezintă cele mai importante decizii pe care le ia sportiva înainte de meciuri. Practic, secretele care au dus la cea mai frumoasă performanţă sportivă. 

Susţinută de 20 de persoane în Qatar

Românca nu este deloc zgîrcită, fiind responsabilă cu plata pentru toate cele 20 de persoane care au însoţit-o în Doha. Pe lîngă familie, Simona a dorit să îi aibă aproape şi pe cei mai buni prieteni, care au făcut foarte mult zgomot pe parcursul meciurilor jucate. În total, Halep a cheltuit cîteva mii de euro pentru toate persoanele care au susţinut-o.

Camerele televiziunilor care au transmis meciurile de la Doha au insistat la punctele importante pe tatăl jucătoarei, Stere Halep, care se închină după fiecare punct important cîştigat de fiica sa.

Idolul ei este Andrei Pavel

Originară din Constanţa, Simona dezvăluie şi cine a făcut-o să tragă cu ambiţie la fiecare antrenament. „Idolul meu a fost Andreiul nostru, Andrei Pavel. Sîntem din acelaşi oraş şi de aceea am vrut să-i calc pe urme. Aşa am cîştigat Europenele, iar apoi Roland Garrosul la juniori, exact ca el. Acum, sper să îl şi depăşesc” a declarat românca.

O singură vacanţă în toată cariera

Capabilă de multe sacrificii, constănţeanca a şocat cînd a dezvăluit cîte vacanţe a avut în carieră. „Una singură, în 2012, în Turcia”, spune Halep cu o nonşalanţă ieşită din comun de parcă ar fi un lucru normal. „A fost prima mea vacanţă fără rachete de tenis. Serios… Multă lume nu crede. Dar m-am simţit superbine! Am mîncat, am făcut plajă, m-am relaxat”,  a povestit Simona Halep, proaspăta cîştigătoare a turneului din Doha.

Urăşte să călătorească!

Paradoxal pentru o persoană care, în medie, are de făcut cel puţin două zboruri cu avionul pe săptămînă, Simona nu suportă să călătorească! Ea vrea să se stabilească în România şi să-şi găsească un job care să nu o oblige să călătorească. Românca şi-a propus să joace tenis pînă la 30-32 de ani, iar apoi să-şi clădească o familie. De asemenea, Simona ar fi interesată să rămînă în tenis şi după retragere.

A cîştigat aproape 3 milioane de dolari din tenis

Cîştigurile din tenis obţinute de Simona Halep sînt destul de mari pentru o jucătoare de doar 22 de ani, românca ajungînd la o sumă totală de 2,740,000 de dolari. Deşi au trecut doar două luni din 2014, venitul româncei a ajuns deja la 700,000 de dolari numai în acest an.

Simona Halep se află şi pe tabloul turneului din Dubai care începe azi, 17 februarie, unde în primul tur o va întîlni pe Alize Cornet. Premiile acestui turneu sînt extrem de mari de asemenea, cîştigătoarea fiind recompensată cu 471.000 de dolari.

…………………………………………………………

 

Născută în Constanţa, Simona Halep are origini aromîne. Victoria sportivei a fost sărbătorită şi de comunitatea din care face parte, şi care i-a compus şi o melodie. 

Vezi video:

Simona Halep a cîştigat finala de la Doha cu nemţioaica Angelique Kerber, scor 6-2, 6-3, după un meci perfect făcut de românca. În urma acestei victorii, Simona va încasa 441.000 de dolari şi 900 de puncte în clasamentul WTA, ceea ce o urmă pe locul 9.

www.fanatik.rohalep 2

“A fost o săptămînă excelentă pentru mine. Mulţumesc sponsorilor, m-am simţit foarte bine, vă mulţumesc tuturor! Le mulţumesc şi românilor care m-au urmărit din ţară. Este cel mai mare turneu pe care îl cîştig, simt că pot să joc la nivel înalt şi pot să mă bat cu orice adversară” a spus românca cînd i-a fost decernat trofeul.

helep si kerber

“Nu mi-a venit să cred că pot cîştiga, pentru că am venit de la tenisul în sală la Fed Cup. Sînt foarte puternică mental, am încredere mare în mine, am jucat cu placere, m-am simţit bine în fiecare meci. Mîine dimineaţă mă duc la Dubai unde voi încerca să fac un turneu la fel de bun” a declarat Simona Halep imediat după cîştigarea meciului.

VICTORIE SENZAŢIONALĂ! Simona Halep se impune cu 6-3 în ultimul set. Scor final: Halep – Kerber 6-2,  6-3.

LA UN GAME DE VICTORIE!!! Simona Halep conduce cu 5-3.

Kerber nu cedează lupta şi îşi cîştigă servicul. Românca conduce cu 4-3 în setul doi.

Halep şi-a cîştigat serviciul şi a dus scorul la 4-2.

BREAK Simona Halep! Românca are 3-2 şi serveşte! Doar 3 gameuri pînă la cîştigarea meciului!

Serviciul foarte puternic a ajutat-o pe Halep să egaleze. Scorul în actul doi, 2-2.

Kerber duce scorul la 2-1 în setul secund.

Simona a reuşit să îşi cîştige serviciul! 1-1 în setul doi.

Nemţoaica este mult mai motivată în setul secund, reuşind să cîştige fără mari probleme primul game. Kerber – Halep 1-0.

Simona Halep a cîştigat primul set! Românca s-a impus cu 6-2.

Angelique Kerber îşi cîştigă serviciul cu greu, după ce la un moment dat a fost egalitate. 5-2 pentru Halep şi românca serveşte pentru set.

5-1 pentru compatioata noastră. Halep este la un game de cîştigarea primului set.

SPECTACOL TOTAL! Simona Halep a reuşit cîteva lovituri deosebite în acest game şi a luat un nou break! Românca are 4-1 şi serveşte.

Halep conduce cu 3-1 în primul act, după ce şi-a cîştigat serviciul.

Kerber îşi cîştigă pentru prima oară serviciul. Românca are 2-1 în primul set.

Simona duce scorul la 2-0 în primul set!

HALEP începe excelent meciul! A cîştigat break-ul fără nici o minge pierdută. 1-0 pentru Simona.

A început partida!

În cîteva minute începe marea finală: Simona Halep – Angelique Kerber! Urmăriţi partida în format LIVETEXT pe FANATIK:RO.

*****************************************************************

Simona Halep este foarte încrezătoare înaintea finalei cu Angelique Kerber, declarînd la conferinţa de presă că va încerca să îşi facă jocul în ultimul act de la Doha.

“Mai întîi, voi încerca să mă bucur de finală. Mă bucură foarte mult că am ajuns în prima mea finală la Doha, deci sigur voi avea puţine emoţii. Angelique e o jucătoare foarte bună, jucătoare de top, va trebui să fiu din nou foarte agresivă” a spus compatrioata noastră.

“Voi începe meciul ofensiv, iar dacă nu merge, poate voi schimba din nou din mers, ca în meciul cu Radwanska. Trebuie să-mi fac jocul”, a încheiat Simona Halep.

În cazul unei victorii, românca va urca pe locul 9, urmînd să o depăşească pe Sara Errani, jucătoare pe care a învins-o în sferturile de finală.

***********************************************************************************

Simona Halep joacă duminică finala turneului de la Doha, contra nemţoaicei Angelique Kerber, numărul 9 în clasamentul WTA.

Germanca este născută pe 18 ianuarie 1988, iar cea mai bună clasare a sa din carieră a fost locul 5, în 2012. Se simte foarte bine pe ciment, reuşind să ajungă în semifinale la US Open în 2011. De asemenea, Kerber a jucat o semifinală şi la Wimbledon, iar cea mai bună prezenţă la Roland Garros a fost un sfert de finală.

Are trei turnee cîştigate şi aproximativ 5,500,000 de dolari obţinuţi din tenis. Cele trei trofee le-a obţinut la Paris, Copenhaga şi Linz, toate pe ciment în sală.

Angelique Kerber a mai jucat o singură partidă cu Simona Halep, pe care românca a cîştigat-o în 3 seturi.

tenis_492022

Simona Halep a învins-o pe Radwanska în semifinalele de la Doha, scor 7-5, 6-2 şi s-a calificat în finala turneului. În ultimul act, românca o va întîlni pe Angelique Kerber. O dată cu accederea finală, Halep şi-a asigurat un cec de 220.000 de dolari.

Cele două finaliste din Qatar s-au mai întîlnit o singură dată. În 2009, Simona Halep a învins-o pe nemţoaică cu scorul de 5-7, 6-2, 7-5. La fel ca şi la Doha, partida a avut loc pe hard.

Kerber este numărul 9 mondial, imediat înaintea Simonei Halep, care ocupă poziţia a 10-a în clasamentul WTA. Prestaţia excelentă pe care a avut-o românca noastră în semifinala cu Radwanska i-au obligat pe bookmakeri să o coteze cu prima şansă la cîştigarea trofeului. Halep are cotă 1,66, spre deosebire de Kerber, care este cotată cu 2,20. Finala va avea loc duminică, la ora 17:00.

1 oră şi 28 de minute a durat semifinala cu Radwanska
440.000 de dolari va încasa Simona Halep în caz că va cîştiga finala de la Doha

”Am început agresiv. Am jucat pe toată lungimea terenului. Părinţii, antrenorul, apropiaţii m-au susţinut foarte mult şi le mulţumesc pentru acest lucru. Le mulţumesc şi fanilor şi îi aştept să mă susţină şi în finală”, a spus Halep după finalul meciului.

UPDATE / Simona a cîştiga meciul! 6-2

UPDATE / Simona face re-break la 0! 5-2

UPDATE / Poloneza face break. 4-2

UPDATE / Simona face break din nou! 4-1

UPDATE / Mai cîştigă şi Radwanska un game. 3-1

UPDATE / Românca joacă impecabil! Poloneza n-are nici o replică. Al 8-lea game la rînd cîştigat de Halep! 3-0

UPDATE / Simona cîştigă cel de-al 7-lea game la rînd. 2-0!

UPDATE / Simona Halep face break în cel de-al doilea set! 1-0

A început setul secund!

UPDATE / Senzaţional. Simona revine de la 2-5 şi cîştigă primul set cu 7-5!

UPDATE / Halep cîştigă cel de-al 4-lea game la rînd. Face 6-5!

UPDATE / Simona egalează! 5-5!

UPDATE / Simona face break. 4-5!

UPDATE / Simona rezistă în primul set! Îşi face serviciul. 3-5!

UPDATE / Poloneze se desprinde Simona Halep acuză probleme la gleznă. 2-5!

UPDATE / Radwanska face break. Halep a pierdut pe mîna ei game-ul 6. 2-4!

UPDATE / Halep face re-break! 2-3

UPDATE / Radwansa face break! 1-3

UPDATE / Poloneza cîştigă game-ul al 3-lea după ce Halep a avut 3 şanse să facă break. 1-2!

UPDATE / Halep egalează. 1-1!

UPDATE / Radwanska a cîştigat primul game al meciului. 0-1!

A început meciul.

UPDATE / Simona Halep face senzaţie în Qatar, la turneul de la Doha, reuşind să ajungă fără prea multe probleme în penultimul act. Adversara din semifinale în schimb, este una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit. Radwanska este favorita numărul 2 a turneului şi a ajuns aici fără să piardă nici un set. În primul tur poloneza a eliminat-o pe Sorana Cîrstea. Este al 5-lea duel dintre cele două jucătoare, scorul fiind 3-1 pentru Agnieszka. Cu toate acestea, poloneza se teme de româncă.

Am jucat cu Simona de cîteva ori, ultima dată la Roma. Ea a avut un sezon foarte bun anul trecut, a înregistrat rezultate bune, şi am văzut-o cum joacă şi aici. A jucat incredibil. Cu siguranţă va fi un meci dificil. Însă este o semifinală şi toate joacă bine “, a declarat Agnieszka Radwanska despre Simona Halep.

Simona Halep s-a calficat în semifinalele turneului de la Doha după ce a trecut lejer de Sara Errani. Românca noastra va întîlni în semifinale pe Radwanska. Împotriva lui Errani, Simona a reuşit cea mai bună performanţă a sa din carieră.

”Cred că a fost cel mai bun meci din cariera mea! Errani s-a mişcat bine în teren. Mi-am îmbunătăţit foarte mult jocul faţă de anul trecut. Am o problemă la călcîiul lui Ahile, însă nu mă deranjează prea tare”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

UPDATE / 6-0 pentru Halep în cel de-al doilea set.

UPDATE / Simona Halep face break la 0-! 5-0. Românca serveşte pemtru calificarea în semifinale!

UPDATE / Sara Errani nu are replică la atacurile Simonei. Ronânca are 4-0 în setul secund!

UPDATE / Halep face 3-0!

UPDATE / Simona îşi face serviciul! 2-0 în cel de-al doilea set.

UPDATE / Simona cîştigă primul game din setul secund pe serviciul lui Errani. 1-0

Începe cel de-al doilea set

UPDATE / Simona Halep se impune în primul set. 6-2

UPDATE / Errani se impune în game-ul 7. 5-2

UPDATE / Simona cîştigă cu un as, game-ul cu numărul 6. 5-1

UPDATE / Italianca reuşeşte să cîştige primul său game. 4-1

UPDATE / Simona face 4-0!

UPDATE / Halep face dublu break! 3-0 în primul set. În cel de-al 3-lea game, românca a reuşit un lung de linie care a lăsat-o pe Errani fără reacţie.

UPDATE / Simona cîştiga cel de-al doilea game la 0. 2-0!

UPDATE / Simona Halep reuşeste break-ul. 1-0!

Simona Halep are cotă 1,53 să o învingă pe Sara Errani. În cazul în care va cîştiga meciul, românca va încasa 110.000 de dolari.

Simona Halep a ajuns în sferturile turneului de la Doha după ce a trecut în optimi de nemţoaica Annika Beck. Românca a cîştigat în două seturi, scor 6-4, 6-1. În sferturile competiţiei din Qatar, Halep o va întîlni pe favorita numărul 4 a turneului, Sara Errani. Tot în optimile competiţiei a participat şi Monica Niculescu, însă a fost eliminată de viitoarea adversară a Simonei Halep, scor 6-2, 5-7, 1-6.

Tags: