Fotbal intern

HALEP ÎN FINALĂ. A jucat pentru ONOARE, are lumea la picioare şi 1 milion de dolari în cont! Serena o adoarme: “Obiectivul meu e să iau măcar 3 game-uri în finală”

HALEP ÎN FINALĂ. Simona Halep şi-a asigurat pentru accederea în finală un cec în valoare de 1.008.000 de dolari şi 890 de puncte în clasamentul WTA! În cazul în care va cîştiga finala de...
26.10.2014 | 09:39
HALEP IN FINALA A jucat pentru ONOARE are lumea la picioare si 1 milion de dolari in cont Serena o adoarme Obiectivul meu e sa iau macar 3 gameuri in finala
ADVERTISEMENT

HALEP ÎN FINALĂ. Simona Halep şi-a asigurat pentru accederea în finală un cec în valoare de 1.008.000 de dolari şi 890 de puncte în clasamentul WTA! În cazul în care va cîştiga finala de duminică, ora 14:00, cu Serena Williams, Simona va mai încasa încă 1 milion de dolari!

HALEP ÎN FINALĂ. Patrick McEnroe, fost tenismen şi căpitan de Cupa Davis al SUA, fratele celebrului John McEnroe, este convins că Serena Williams va răzbuna înfrîngerea în faţa Simonei din faza grupelor. “Simona Halep este în pericol! Va juca din nou împotriva Serenei şi sînt convins că de această dată lucrurile nu vor mai sta la fel ca la partida de acum cîteva zile“, a spus McEnroe.

ADVERTISEMENT

UPDATE / HALEP ÎN FINALĂ. Serena Williams a făcut o declaraţie fabuloasă la conferinţa de presă după semifinală, cu zîmbetul pe buze. “Obiectivul meu pentru finală este  să iau cel puţin trei gameuri”, a glumit numărul 1 mondial.

HALEP ÎN FINALĂ. Agnieszka Radwanska a recunoscut superioritatea Simonei Halep în semifinala de la Singapore, cîştigată de româncă, scor 6-2, 6-2. “Nu a fost cea mai bună zi a mea, dar trebuie să o felicit pe Simona. A jucat absolut fantastic! Felicitări şi pentru organizarea turneului, a fost o atmosferă excelentă la FRF. Pentru mine urmează vacanţa“, a declarat Radwanska.

ADVERTISEMENT

HALEP ÎN FINALĂ. Ziaristul american Steve Tignor, de la revista Tennis Magazine, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după meciul acesteia cu Ana Ivanovici, chiar dacă românca a pierdut în faţa sîrboaicei.

”Serving with Honor” este titlul materialului în care ziaristul american o elogiază pe Simona, după ce a eliminat-o pe Ana Ivanovici şi a trimis-o în semifinale pe numărul 1 WTA, Serena Williams. Acesta scrie că Halep ar fi putut să-şi uşureze drumul spre titlu în Singapore prin eliminarea sportivei americance. ”Cu puţină atenţie, Halep ar fi putut să-şi netezească drumul spre titlul din Singapore, ar fi fost o afacere bună”, scrie acesta.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI CU RADWANSKA!!! TENIS DUMNEZEIESC JUCAT DE SIMONA HALEP!!! 

halep excellence

HALEP ÎN FINALĂ. ”Ce a făcut Halep?”, se întreabă, retoric, ziaristul american! Noi ştim de acest cod al onoarei în sport – ”joacă pentru a cîştiga tot timpul, joacă pentru onoarea sportului, pentru fanii care au plătit pentru a te vedea, pentru mîndria ta! Dar dacă victoria ta îţi face mai dificil drumul spre cîştigarea turneului? Ce alegi?”

Halep a les să joace cinstit. A pierdut meciul cu Ivanovici, dar a cîştigat setul care a trimis-o pe Serena în semifinale, însă, în acelaşi timp, şi-a îngreunat drumul spre cucerirea turneului din Singapore. ”Nu-mi pasă, nu-mi este frică să joc din nou cu Serena Williams”, declara Halep înainte de meciul cu Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Oamenii vorbesc despre două lucruri importante astăzi. Despre Derby-ul Real Madrid – Barcelona şi despre finala Simona Halep – Serena Williams de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep a scris pe lentila camerei care o filmă ceea ce simte după ce s-a calificat în finala Turneului Campioanelor.

happy

L’Equipe notează: ”Halep se întîlneşte din nou cu Serena! Românca va juca prima finală a Turneului Campioanelor după ce a învins-o pe Radwanska”

haleppp

Site-ul WTA scrie ”Simona Halep a zdrobit-o pe Radwanska, scor 6-2, 6-2”

wta

”Cred că Simona Halep va fi idolul meu după meciul cu Vika”, sau ”Ce pot să spun despre Simona Halep… Viitorul tenisului este chiar aici oameni buni. Aştept să devină numărul 1 într-un timp foarte scurt”, sînt părerile internauţilor

fani

 ”Serios, cît de bună să fie Simona Halep?”se intreabă un fan.

fani2

ADVERTISEMENT