Carrefour

Halep se simte bine în Thailanda. “A fost bună pauza. Îmbătrânesc şi am nevoie de o săptămână în plus”

Numărul 1 din tenisul feminin, Simona Halep, se bucură că a avut o săptămână de pauză în plus... la vârsta ei. E în formă şi a bătut-o clar pe Konta în Thailanda.
23.12.2017 | 17:02
Halep se simte bine în Thailanda.

Cele patru participante la turneul demonstrativ Thailand World Tennis Championship, Halep, Konta, Pliskova şi Ostapenko, sunt tratate ca nişte regine în ţara asiatică. Gazdele au savurat şi tenisul de calitate oferit de Simona Halep în prima semifinală. 

Aceasta s-a impus cu un sec 6-3, 6-3, iar mingile prin care a revenit de la 1-2 în setul secund au ridicat publicul în picioare. Faptul că se simte bine în Thailanda este trădat şi de declaraţiile comice oferite înaintea primului meci de numărul 1 mondial din tenisul feminin.

Halep, mulţumită de nivelul jocului ei

”După Turneul Campioanelor, de la Singapore, am avut patru săptămâni libere, e cea mai lungă perioadă pentru că îmbătrânesc şi am nevoie de o săptămână în plus, în fiecare an. A fost bine că am avut o pauză. Sezonul trecut a fost foarte dur pentru mine, din punct de vedere emoţional, am avut nevoie de odihnă”, a afirmat Halep.

Aceasta s-a declarat mulţumită de nivelul de joc la care se află. “Cred că am jucat foarte bine în primul meci din noul sezon, m-am antrenat chiar foarte bine acasă în România, am venit pregătită. Am fost pregătită să joc acest meci. Ştiam că va fi dificil, totul a mers bine şi vă mulţumesc că aţi fost alături de mine să mă încurajaţi. Vă mulţumesc pe această cale”, a spus românca după jocul cu sportiva britanică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri