Sporturi

Halep/Goerges – Niculescu/Spears 6-1, 5-7, 8-10 optimi WTA Miami. Simona pierde dramatic în fața lui Niculescu la dublu

26.03.2019 | 21:29
HalepGoerges  NiculescuSpears 61 57 810 optimi WTA Miami Simona pierde dramatic in fata lui Niculescu la dublu

Cuplul format din Simona Halep și Julia Goerges a pierdut în faza optimilor de finală de la Miami împotriva perechii Niculescu/Spears. Halep și Goerges au câștigat clar primul set și au condus cu 4-1 în actul secund, dar adversarele lor au revenit spectaculos și s-au impus în cele din urmă la super tie-break. Niculescu și Speas se vor duela în sferturi cu favoritele opt din turneu. 

Halep/Goerges – Niculescu/Spears Live Stream Online pe Digi Sport


Halep/Goerges – Niculescu/Spears Live Video Miami Open 2019. Simona Halep, ocupanta locului 409 în clasamentul de dublu al WTA, va evolua în aceasta seară alături de partenera ei, Julia Goerges, pentru un loc în sferturile de finală ale probei de dublu de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Florida se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Partida de dublu dintre Simona Halep/Julia Goerges şi Monica Niculescu/Abigail Spears este programată la Miami Open în seara aceasta, al doilea meci pe terenul numărul 1, al treilea cel mai mare din complex, şi va lua startul în jurul orei 19:30, ora României. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport. Înainte de acest meci va avea loc tot un meci de dublu feminin, între Chan/Chan şi Bencic/Kasatkina.

Simona Halep şi Julia Goerges le vor înfrunta pe Monica Niculescu şi Abigail Spears pentru un loc în sferturile de finală ale probei de dublu. În primul tur, Simona Halep și Julia Goerges au produs o surpriză uriaşă, învingând echipa favorită nr. 2, formată din Timea Babos și Kristina Mladenovic (Ungaria/Franța), scor 4-6, 6-1, 10-6. Meciul a durat o oră și 15 minute.

Simona Halep şi Julia Goerges pe terenul de tenis de la Miami

Meciurile de la Miami Open 2019 se vad în format Live Video pe FANATIK.RO

De partea cealaltă, Niculescu şi Spears au învins perechea Anna-Lena Groenefeld/Lucie Hradecka (Germania/Cehia), scor 6-3, 7-5, într-o oră şi 21 de minute, pentru ase califica în optimile de finală. Premiul pentru participarea în optimi este de 30.060 de dolari şi 120 de puncte. Partenera Simonei Halep, Julia Goerges, a explicat pentru WTA cum a ajuns să joace la dublu alături de românca în vârstă de 27 de ani.

“Am întrebat-o pe Simona dacă joacă alături de mine pentru că iniţial nu plănuiam să joc la dublu aici. Apoi mi-am dat seama că vreau să joc şi m-am gândit la Simona şi la meciul nostru foarte bun de simplu de la Doha. Este o combinaţie foarte bună, cu ea pe linia de fund şi cu mine activă la fileu. Cred că am demonstrat astăzi că facem echipă bună şi ne-am simţit foarte bine, ceea ce este cel mai important”, a spus Goerges la Miami.