Sporturi

Halep – Hsieh ONLINE Eurosport STREAM turul 3 Wimbledon 2018

| 07.07.2018 | 10:23
Halep – Hsieh ONLINE Eurosport STREAM turul 3 Wimbledon 2018

Simona Halep – Su-Wei Hsieh LIVE turul 3 Wimbledon 2018. Simona Halep își continuă parcursul la Wimbledon cu o altă adversară din Asia. După Kurumi Nara și Saisai Zheng, liderul mondial o va înfrunta pe Su-Wei Hsieh, din Taipei, în turul 3 al competiţiei. Jucătoarea de pe locul 48 în ierarhia WTA se anunţă o adevărată provocare pentru Simona Halep.

Simona Halep – Su-Wei Hsieh  LIVE TEXT, minut cu minut în turul 3 Wimbledon 2018

Simona Halep – Su-Wei Hsieh LIVE turul 3 Wimbledon 2018. Dacă va trece de jucătoarea din Taipei, Simona poate profita de un parcurs destul de ușor, înlesnit de numărul mare de capi de serie care au părăsit deja competiția pe sfertul ei. Cea mai periculoasă posibilă adversară din optimile de finală, Johanna Konta, a părăsit competiția joi, învinsă de Dominica Cibulkova. Britanica o eliminase anul trecut pe Simona în sferturi. Dacă trece de Hsieh, Halep va juca pentru a-și egala performanța de anul trecut cu învingătoarea dintre Elise Mertens și Dominica Cibulkova.

Simona Halep – Su-Wei Hsieh  LIVE STREAM, în turul 3 Wimbledon 2018. Statistica meciurilor directe

Simona Halep – Su-Wei Hsieh LIVE turul 3 Wimbledon 2018. Simona Halep şi Su-Wei Hsieh s-au mai înfruntat o singură dată, iar românca a reuşit să se impună după un meci de trei seturi. Duelul a avut loc Cincinnati, în 2013, iar jucătoarea din Taipei a început în forţă. A şi reuşit să îşi adjudece primul set, după un tie-break câştigat la cinci. Apoi, însă, Simona a dat drumul la joc şi a avut o prestaţie absolut încântătoare, cu seturi câştigate la unu, respectiv la doi. În cele din urmă, românca avea să fie eliminată de Serena Williams, în sferturile de finală.

Cine este Su-Wei Hsieh , adversara Simonei Halep în turul 3 Wimbledon 2018

Su-Wei Hsieh a ajuns în această fază a competiţiei după ce a trecut de Anastasia Pavliucenkova şi Lara Arruabarrena. A pierdut un singur set, cedat în faţa jucătoarei din Rusia. Hsieh este o foarte bună jucătoare la dublu, fost lider mondial, deci este excelent familiarizată cu jocul la fileu, atât de important pe iarbă. Pe locul 48 în clasamentul WTA, asiatica este perfect adaptată la jocul de iarbă, dovadă că a şi câştigat competiţia în proba de dublu, în 2013. La simplu, prin prezenţa în turul 3, Hsieh şi-a egalat cea mai bună performanţă, realizată şi în 2012.

Simona Halep – Su-Wei Hsieh LIVE VIDEO pe Eurosport

Partida dintre Simona Halep şi Su-Wei Hsieh se va disputa sâmbătă, iar ora de desfăşurare va fi anunţată în cursul zilei de vineri. Rămâne de văzut dacă românca va primi din nou ocazia să joace pe “Central”, cum s-a întâmplat în prima rundă, sau va fi din nou “exilată”, ca în turul 2, când a jucat pe Terenul 1.

Simona Halep – Su-Wei Hsieh cote la pariuri Wimbledon 2018

Simona Halep, cotată cu șansa a treia la titlu, pornește ca uriașă favorită și în duelul cu Su-Wei Hsieh. Bookmakerii nu sunt impresionați de palmaresul asiaticei în proba de dublu și nici de jocul ei bun până acum. O dovadă în plus că Simona a fost convingătoare în primele două meciuri. Cotă 1,13 pentru un succes al Simonei, în vreme ce o victorie pentru Hsieh primește cota 5,60.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!