Nemţii au râs de propunerea pentru Simona! “O iniţiativă cel puţin umoristică”

Razvan Nicolae   
in Simona Halep
09/02/2018, 13:50
Nemţii au râs de propunerea pentru Simona! “O iniţiativă cel puţin umoristică”

Simona Halep este fără sponsor de la finalul anului 2017, după ce contractul ei cu Adidas a expirat. Negocierile sunt în toi pentru un nou acord cu o altă firmă, Nike fiind în pole-position. Vasile Dîncu, fost Ministru al Dezvoltării, a venit cu propunerea ca românii să doneze bani pentru echipamentul sportivei de 26 de ani.

Anunţul omului politic nu a rămas fără ecou în presa internaţională. Nemţii au râs de iniţiativa lui Vasile Dîncu şi au făcut comparaţie cu o declaraţie oferită de Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele lui Bayern Munchen.

Simona Halep le va încuraja pe colegele ei din tribune

Nu cu mult timp în urmă, pe reţelele de socializare a apărut o iniţiativă pentru o campanie de strângere de fonduri pentru Bayern Munchen. Asta după ce preşedintele Karl-Heinz Rummenigge a anunţat, cât se poate de serios, că Bundesliga trebuie să-i fie recunoscătoare clubului bavarez pentru transferul lui Leon Goretzka, de la rivala Schalke 04. Şeful lui Bayern şi-a argumentat părerea prin faptul că iniţiativa clubului pe care îl conduce a împiedicat transferul unei tinere speranţe a Germaniei în străinătate. Cel puţin la acelaşi nivel umoristic este şi propunerea lui Vasile Dîncu, după ce Simona Halep a rămas fără sponsor tehnic, de la începutul anului. Probabil că România nu se confruntă cu alte probleme. Altfel, în acest moment sportiva română se reface după accidentarea la gleznă suferită la Australian Open şi ratează întâlnirea de Fed Cup dintre România şi Canada”, au scris nemţii de la spox.com.

Simona Halep a negociat cu mai multe companii în ultimele săptămânii, iar Nike pare să fie foarte aproape să ajungă la un acord cu jucătoarea de tenis care ocupă locul 2 WTA. Românca se află la Cluj, unde România va juca împotriva Canadei în Grupa Mondială II de la Fed Cup.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.