Halep încântată de prestaţia din Fed Cup! ”Fetele joacă perfect”

Vicentiu Dinescu   
in Cele mai citite
10/02/2018, 17:45
Halep încântată de prestaţia din Fed Cup! ”Fetele joacă perfect”

După meciurile de sâmbătă, România conduce formaţia Canadei cu 2-0. Sorana Cîrstea a trecut cu un dublu 6-2 de Carol Zhao, iar Irina-Camelia Begu a învins-o pe Bianca Andreescu, scor 6-3, 6-7 (4), 6-2.

”S-a văzut diferenţa, Irina a fost mult mai puternică. Bianca şi-a dat drumul în setul doi, nu avea nimic de pierdut. Nu e deloc uşor să stau pe margine, dar trebuie să am grijă de sănătatea mea. Fetele joacă perfect”, a declarat Halep, care era îmbrăcată cu o bluză pe care scria Nike.

Halep crede că se află în cel mai bun moment al carierei

”După două săptămâni, ieri a fost prima zi în care am intrat pe teren. Piciorul şi-a dat drumul şi sper să joc la turneele următoare. Am început să am încredere mai multă în mine şi contează doar jocul meu. După Australian Open mi-am dorit să mă odihnesc, să stau cu familia, dar acum trebuie să reintru în ritm”, a precizat Halep.

Locul 2 în clasamentul WTA a povestit că la Melbourne a fost ajutată de antrenorul Darren Cahill să facă poză cu elveţianul Roger Federer: ”Este cel mai bun moment al carierei mele. Am făcut poză cu Federer, dar m-a ajutat Darren pentru că îmi era ruşine să-l rog. Din păcate am pierdut toate cele trei finale de Grand Slam, dar sper să mai am ocazia să mai joc o finală”.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.