ADVERTISEMENT
Carrefour

Halep încântată de prestaţia din Fed Cup! ”Fetele joacă perfect”

Simona Halep nu joacă în meciul România - Canada din cauza accidentării suferite la Australian Open, dar este încântată de prestaţia colegelor sale în Fed Cup.
Autor: Vicentiu Dinescu | 10.02.2018 | 17:45
Halep încântată de prestaţia din Fed Cup! ”Fetele joacă perfect”

După meciurile de sâmbătă, România conduce formaţia Canadei cu 2-0. Sorana Cîrstea a trecut cu un dublu 6-2 de Carol Zhao, iar Irina-Camelia Begu a învins-o pe Bianca Andreescu, scor 6-3, 6-7 (4), 6-2.

ADVERTISEMENT

”S-a văzut diferenţa, Irina a fost mult mai puternică. Bianca şi-a dat drumul în setul doi, nu avea nimic de pierdut. Nu e deloc uşor să stau pe margine, dar trebuie să am grijă de sănătatea mea. Fetele joacă perfect”, a declarat Halep, care era îmbrăcată cu o bluză pe care scria Nike.

Halep crede că se află în cel mai bun moment al carierei

”După două săptămâni, ieri a fost prima zi în care am intrat pe teren. Piciorul şi-a dat drumul şi sper să joc la turneele următoare. Am început să am încredere mai multă în mine şi contează doar jocul meu. După Australian Open mi-am dorit să mă odihnesc, să stau cu familia, dar acum trebuie să reintru în ritm”, a precizat Halep.

ADVERTISEMENT

Locul 2 în clasamentul WTA a povestit că la Melbourne a fost ajutată de antrenorul Darren Cahill să facă poză cu elveţianul Roger Federer: ”Este cel mai bun moment al carierei mele. Am făcut poză cu Federer, dar m-a ajutat Darren pentru că îmi era ruşine să-l rog. Din păcate am pierdut toate cele trei finale de Grand Slam, dar sper să mai am ocazia să mai joc o finală”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!