Cele mai citite

Halep încurajată de Nadia Comăneci! ”Mă voi trezi să văd finala”

Simona Halep o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki în finala de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.
27.01.2018 | 08:35
Halep încurajată de Nadia Comăneci! ”Mă voi trezi să văd finala”

Fosta gimnastă Nadia Comăneci, care locuieşte în Statele Unite ale Americii, a postat un mesaj pe contul de Facebook în care scrie că liderul clasamentului WTA trebuie să ştie că este încurajată şi iubită de toţi românii.

”Fiecare meci al Simonei la acest Grand Slam a fost memorabil. Mă aştept la un meci greu, dar totodată frumos. Sunt sigură că Simona va da tot ce are mai bun în această finală. Mă voi trezi la ora 2 dimineaţa ca să urmaresc finala de la Australian Open. Simona trebuie să ştie faptul că este încurajată şi iubită de noi toţi şi oricare ar fi rezultatul, Simona va rămâne SIMONA!”, a scris gimnasta care a făcut istorie la Montreal.

Halep şi Wozniacki sunt în faţa primei victorii la un Grand Slam

Învingătoarea meciului dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki va deveni a 24-a campioană din istoria Australian Open, de la startul Erei Open (prima ediţie – 1969), şi a 47-a campioană de Grand Slam în Era Open.

Finala turneului Australian Open, dintre Simona Halep, locul 1 WTA, şi daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, va avea loc, sâmbătă, de la ora 10:30, pe Rod Laver Arena din Melbourne Park. Niciun dintre cele două sportive nu a câştigat vreun titlu de Grand Slam în carieră

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri