Carousel hot news

Un fost număr 1 crede în Halep. “Nu va mai fi intimidată de Serena”

Fostă număr 1 mondial, Chris Evert, crede că Simona Halep are şanse să-şi păstreze poziţia de lider şi după revenirea pe terenuri a Serenei Williams. "Nivelul a crescut în acest an, Serena...
08.10.2017 | 10:53
Un fost număr 1 crede în Halep.
ADVERTISEMENT

Fostă număr 1 mondial, Chris Evert, crede că Simona Halep are şanse să-şi păstreze poziţia de lider şi după revenirea pe terenuri a Serenei Williams. “Nivelul a crescut în acest an, Serena nu a mai fost atât de dominantă, iar alte jucătoare au simţit că au o şansă la locul 1 în lume”, a declarat fosta jucătoare americană.

Aceasta mai afirmă că Serena va găsi un alt nivel în circuit, atunci când se va întoarce. “Sunt multe jucătoare de valoare, care au crescut din punct de vedere fizic şi mental, s-au motivat una pe alta şi de aceea am avut atâtea câştigătoare la turneele importante în acest an. Cred că Serena va găsi un nivel de joc îmbunătăţit”, e de părere fostul lider al clasamentului WTA. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Halep, încurajată de Chris Evert

Serena Williams (36 de ani) a anunţat că va reveni pe teren în ianuarie, la Australian Open, la numai patru luni şi jumătate după ce a născut. “Nu ştim cum se va simţi Serena după ce va reveni, dacă feţita sa îi va distrage atenţia, dacă va mai fi la fel de motivată. Celelalte jucătoare au progresat mult şi nu vor fi deloc intimidate de revenirea ei”, a mai spus Chris Evert.

Acum în vârstă de 62 de ani, americanca a câştigat 18 titluri de Grand Slam în palmares: două la Australian Open, şapte la Roland Garros, trei la Wimbledon şi şase la US Open. Evert a încheiat de şapte ori anul în fruntea clasamentului WTA. Simona Halep şi-a asigurat deja urcarea pe primul loc în lume şi are şase mari să încheie şi ea anul în fruntea ierarhiei mondiale.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri