Halep îşi caută iubirea! ”Trebuie să fie sensibil şi blând”

Vicentiu Dinescu   
in Simona Halep
06/02/2018, 08:04
Halep îşi caută iubirea! ”Trebuie să fie sensibil şi blând”

Finalista de la Australian Open a recunoscut într-un interviu acordat pentru Pro TV că îi place actorul scoţian Gerard Butler, dar consideră că într-o relaţie partea fizică este pe planul secund.

”Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie sensibil, să fie blând. Adică să se poarte frumos cu mine. Să ţină la mine ca persoană. Partea fizică mi se pare că este pe planul doi. Mi-aş dori un bărbat care să fie sensibil”, a declarat Halep.

Halep a spus care sunt cele trei momente care i-au schimbat viaţa în plan sportiv

”Nu iubesc pe nimeni acum, acum nu există nimeni, dar sunt deschisă şi îmi doresc să-mi găsesc iubirea. Nu ştiu cu cine aş vrea să mă blochez în lift, dar ca bărbat mi-ar plăcea să îl întâlnesc pe Gerard Bulter”, a menţionat Simona.

Halep a dezvăluit care sunt cele trei momente care i-au schimbat viaţa în plan sportiv: ”Prima mişcare a fost la 14 ani, când am început să cred şi să îmi doresc să ajung jucătoare de tenis profesionist. După aceea, mutarea la Bucureşti, pe la 16-17 ani şi, bineînţeles, operaţia – care a fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am făcut ca să pot să ajung atât de sus în tenis”.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.