Sporturi

Simona Halep – Kaia Kanepi, live de la ora 18:00, în turul 1 la US Open 2018

27.08.2018 | 16:00
Simona Halep  Kaia Kanepi live de la ora 1800 in turul 1 la US Open 2018

Simona Halep – Kaia Kanepi, turul 1 de la US Open 2018 2018, se vede live video pe Eurosport. Transmisiunea online va începe la ora 18:00. Organizatorii au anunțat programul partidelor din prima zi a turneului de la New York, iar liderul mondial va deschide balul la Flushing Meadows. Partida dintre Simona Halep și Kaia Kanepi a fost programată în meciul de deschidere de pe arena Louis Armstrong, ora 11:00 locală, 18:00 a României.

Ora de start a meciului dintre Simona Halep – Kaia Kanepi în turul 1 la US Open, este o veste excelentă pentru români, care nu vor fi nevoiți să facă noapte albă pentru a-și vedea favorita. În schimb, oarecum surprinzătoare, este decizia organizatorilor de a nu o programa pe Simona Halep, liderul WTA, să joace pe arena Arthur Ashe, cea mai mare de la Flushing Meadows. Meciul de deschidere acolo va fi unul de pe tabloul masculin, între Stan Wawrinka și Grigor Dimitrov. Svetlana Kuznețova – Venus Williams, Serena Williams – Magda Linette și Rafael Nadal – David Ferrer sunt celelalte meciuri din prima zi pe “Arthur Ashe”. Andy Murray – James Duckworth, Sloane Stephens – Evghenia Rodina, Victoria Azarenka – Viktoria Kuzmova și Juan Martin Del Potro – Donald Young sunt celelalte meciuri din ziua 1 pe “Louis Armstrong”.

Simona Halep – Kaia Kanepi LIVE VIDEO pe Eurosport

Partidele de la US Open vor fi difuzate în direct în ţara noastră de postul Eurosport. De asemenea, pentru acces la toate partidele de la ultimul turneu de Grand Slam din calendarul competiţional, este disponibilă şi platforma Eurosport Player. Turneul se va desfăşura în perioada 27 august – 9 august şi va fi găzduit de Flushing Meadows.

Pe tabloul principal de simplu la feminin, România va avea şase reprezentante, Simona Halep, principala favorită, Mihaela Buzărnescu, favorita numărul 21, Irina-Camelia Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan. Pe tabloul masculin, va fi prezent doar arădeanul Marius Copil (27 de ani, 82 ATP). Eurosport transmite şi calificările ultimului turneu de Grand Slam al sezonului.

Simona Halep – Kaia Kanepi LIVE STREAM online tur 1 – US Open 2018

Simona Halep a fost la înălţime în acest an la turneele de Grand Slam. Românca a ajuns până în finală la Australian Open, a câştigat primul său trofeu de o asemenea anvergură la Roland Garros şi a ajuns până în turul al treilea la Wimbledon fiind eliminată surprinzător de Su-Wei Hsieh. Aşadar, pe Simona Halep o vom putea urmări la US Open pe canalele Eurosport, începând de săptămâna viitoare. US Open începe pe 27 august şi se va termina pe 9 septembrie, cu finala masculină. Kaia Kanepi, cea pe care o va înfrunta în primul tur, este o oponentă relativ necunoscută pentru Halep. Românca a înfruntat-o o singură dată, în 2014, la Doha și a reușit să se impună după ce a salvat o minge de meci, la tie-break, în decisiv.

Pe Dalila Jakupovic, posibila adversară din turul 2, Simona Halep nu a mai înfruntat-o până acum. Iar din turul 3 ar urma dueluri tari, cu adversare consacrate. Anastasia Pavlyuchenkova, apoi un posibil șoc în optimi cu Serena Williams. Muguruza sau Pliskova în sferturi și campioana Sloane Stephens în semifinale. Se anunță o perioadă foarte complicată pentru Simona Halep, care însă a insistat la conferința de presă asupra faptului că nu simte nici un fel de presiune.

Simona Halep – Kaia Kanepi – cote și ponturi la pariuri sportive

La prima vedere, Simona Halep ar trebui să aibă parte de un meci ușor cu sportiva din Estonia. Totuși, la precedentul lor meci direct, disputat, ce-i drept, în urmă cu patru ani, Halep a avut nevoie de tie-break în setul decisiv pentru a o învinge pe Kanepi. Ne așteptăm însă la o victorie lejeră de această dată, jocul Simonei crescând enorm față din 2014. Cota oferită de bookmakeri pentru 2-0 la seturi este cel puțin decentă, 1.40, și merită încercată pe un bilet cu mai multe partide.