ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Joi dimineaţă, Halep-Kerber! Ora de start a semifinalei

Simona Halep s-a calificat în premieră în semifinalele Australian Open şi o va înfrunta pe Angelique Kerber. Se ştie deja ora de start a meciului pentru marea finală.
Autor: Gabriel Esanu | 24.01.2018 | 08:21
Joi dimineaţă, Halep-Kerber! Ora de start a semifinalei

Simona nu va avea prea mult timp de odihnă pentru semifinala contra nemţoaicei. Mai puţin de 24 de ore! Joi, în sesiunea de zi, sunt programate cele două partide din penultimul act al tabloului feminin.

ADVERTISEMENT

Astfel, în deschiderea zilei de 25 ianuarie, a 11-a de la Australian Open, pe arena Rod Laver este programată de la ora 11:00 a Australiei, două noaptea în România, o partidă de dublu de pe tabloul feminin.

La ce oră se joacă semifinala Halep – Kerber la Australian Open

Astfel, pentru un loc în finala de dublu feminin este programată partida dintre Sanders & Polmans vs Martinez & Demoliner. După finalul acestei partide va începe duelul pentru stabilirea primei finaliste de la simplu, dintre Wozniacki şi Mertens. Dar nu mai devreme de 5 dimineaţa ora României.

ADVERTISEMENT

După acel joc este programată partida Halep – Kerber, prima semifinală la Australian Open pentru jucătoarea din România, liderul clasamentului WTA. Astfel, startul s-ar da în jurul orei şapte dimineaţa. În funcţie de meciul Wozniacki – Mertens, meciul poate începe chiar şi mai târziu de şapte, dar în niciun caz mai devreme de şapte, aşa cum au stabilit organizatorii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!