Carousel hot news

Halep la cea mai bună clasare din carieră

Simona Halep se află în cel mai bun an din cariera sa. Jucătoarea de tenis din România a urcat un loc în clasamentul WTA şi ocupă în prezent poziţia 22. Simona Halep a cîştigat în acest an...
22.07.2013 | 12:52
Halep la cea mai bună clasare din carieră
Simona Halep are parte de un an senzaţional, cu 3 turnee WTA cîştigate

Simona Halep se află în cel mai bun an din cariera sa. Jucătoarea de tenis din România a urcat un loc în clasamentul WTA şi ocupă în prezent poziţia 22. Simona Halep a cîştigat în acest an 3 turnee, două pe zgură: la Nurnberg şi Budapesta şi unul pe iarbă, la Hertogenbosch. Locul 22 înseamnă pentru Halep cea mai bună clasare în clasamentul WTA din cariera sa. Simona putea fi şi mai sus în clasament dacă nu abandona săptămîna trecută în optimile turneului de la Bastad.

Cîrstea, Niculescu, Begu şi Cadanţu vin tare din urmă

Sorana Cîrstea a urcat şi ea un loc şi se situează pe poziţia 32 în clasamentul WTA. În top 100 se mai găsesc alte 3 jucătoare de tenis din România: Monica Niculescu pe locul 47, Irina Begu pe locul 73, iar Alexandra Cadanţu pe locul 77.

Hănescu a coborît două locuri

În clasamentul ATP cel mai bine clasat român continuă să fie Victor Hănescu, locul 54. Chiar dacă a coborît două locuri în clasament, Hănescu are şanse reale să intre în top 50 ATP în următoarele săptămîni. Al doilea român clasat în Top 100 ATP este Adrian Ungur, locul 94.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri