Cele mai citite

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Ce şanse are Simona în Grupă. Serena, cea mai grea adversară!

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep a avut ghinion la tragerea la sorţi a Turneul Campioanelor. Românca a căzut în grupa ”roşie”, alături de Serena Williams, Eugenie Bouchard şi...
18.10.2014 | 14:21
HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Ce şanse are Simona în Grupă. Serena, cea mai grea adversară!

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep a avut ghinion la tragerea la sorţi a Turneul Campioanelor. Românca a căzut în grupa ”roşie”, alături de Serena Williams, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovic, practic cea mai grea grupă posibilă pentru Halep! Competiţia va începe luni şi toate meciurile Simonei Halep vor fi transmise în format LIVETEXT pe WWW.FANATIK.RO.

Se luptă pentru locul secund cu Ivanovic şi Bouchard

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Serena Williams este principala favorită la cîştigarea turneului de la Singapore, aşa că primul loc al grupei este acontat în mare parte de numărul 1 mondial. Astfel, Halep, Bouchard şi Ivanovic se vor lupta pentru locul doi al grupei. Lupta va fi una crîncenă, canadianca şi sîrboaica fiind două adversare apropiate de nivelul sportivei din Constanţa. Contra jucătoarei din Canada, Simona Halep are un bilanţ echilibrat: o victorie şi o înfrîngere. Ultima întîlnire dintre cele două a avut loc în semifinala din acest an de la Wilmbledon, Bouchard cîştigînd în două seturi, scor 7-6, 6-2, avînd un avantaj major şi prin prisma faptului că Simona s-a accidentat. În cealaltă directă disputată între cele două, Halep a cîştigat, scor 6-2, 1-6, 6-4, la Indian Wells, pe hard, aceeaşi suprafaţă pe care se va disputa şi Turneul Campioanelor.

Ivanovic, piază rea!

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Nici contra Anei Ivanovici, Simona Halep n-a avut prea multe episoade fericite, chiar am putea spune că a avut ghinion din pricina accidentărilor. S-a întîlnit cu sîrboaica de două ori. Putea fi şi a 3-a oară, însă românca nu s-a mai prezentat din cauza unei accidentări în sfeturile turneului de anul acesta din Beijing. În 2014 s-au mai întîlnit la turneul de la Madrid. În Spania, românca era în vîrful formei şi a învins-o pe Ivanovici, scor 6-2, 6-2. S-au mai confruntat o singură dată la Doha, în 2013, dar atunci Simona a fost nevoită să abandoneze după primul set, tot din cauza unei accidentări.

Serena Williams, sperietoare pentru Simona!

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Cu Serena Williams, lucrurile stau mai mult decît prost pentru Simona. Numărul 1 mondial a cîştigat toate directele contra româncei, 3 la număr. Ultima întîlnire dintre cele două s-a consumat în 2013, în sferturile turneului de la Cincinnati. Atunci, Serena a cîştigat în două seturi, scor 6-0, 6-4. Un singur set i-a luat Simona Halep lui Williams de-a lungul timpului, se întîmpla în 2011, la Wilmbeldon, cînd constănţeanca avea doar 19 ani! Scorul de atunci a fost 3-6, 6-2, 6-1 în favoarea numărului 1 în clasamentul mondial.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri