ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Promisiunea tatălui: “Simona va câştiga Grand Slamuri, nu doar unul!”

Expertul FANATIK.RO în tenis, Dragoş Suciu, a stat de vorbă mai bine de o oră cu Stere Halep. Tatăl liderului mondial WTA dezvăluie, în exclusivitate, ce s-a întâmplat în urmă cu 20 ani, momentul care a produs declic-ul ce a dus la ascensiunea S1monei în tenisul mondial, cum a fost copilăria ei, greutăţile întâmpinate de-a lungul anilor, adevărul despre "banii primiţi de la Hagi", câte Grand Slamuri va câştiga numărul 1 WTA şi ce planuri are Simona după ce se lasă de tenis! Totul, într-un interviu eveniment, acordat în exclusivitate pentru cititorii FANATIK.RO
Autor: George Heisu | 14.12.2017 | 17:03
Promisiunea tatălui:

Odată atins unul dintre obiectivele carierei, ocuparea primei poziţii în clasamentul mondial, Simona Halep se poate gândi şi la următorul pas, cucerirea unui titlu de Grand Slam – VEZI DETALII AICI. Stere Halep crede că în 2018 se va petrece şi acest moment şi acesta nu va rămâne singular în cariera fiicei sale.

ADVERTISEMENT

“De acum, obiectivul primordial este foarte simplu, e firesc şi e aşteptat de toată lumea: câştigarea unui titlu de Grand Slam. Şi vă spun cu onestitate că, personal, sunt convins că Simona este capabilă să câştige mai multe titluri de Grand Slam, nu doar unul singur. De acum încolo, va fi o altă Simona din toate punctele de vedere. Este un alt statut pe care trebuie să îl confirme. Are puterea să o facă şi o va face”, este convins Stere Halep.

Halep a învăţat din înfrângerea cu Ostapenko

Acesta a trăit deja experienţa a două finale de Grand Slam pierdute şi aşteaptă şi momentul bucuriei absolute. “În 2014 a jucat contra Şarapovei, o mare jucatoare, o emblemă a tenisului, a fost un meci ca o sărbătoare. În 2017 însă a fost o finală surpriză contra unei jucatoare apărute cumva de nicăieri. Iar înfrângerea în sine, dacă ar fi fost venit de la o adversară de Top 10, poate nu aş fi fost atât de dezamăgit, însă a fost şansa ei şi a profitat de ea. Să dea Dumnezeu să se menţină în Top 10 Jelena Ostapenko. Important e să ai capacitatea şi inteligenţa să înveţi atât din victorii, cât şi din înfrângeri. Iar Simona cred că a dovedit că a ştiut să treacă peste!”, mai spune Halep senior.

ADVERTISEMENT

Tatăl Simonei a trăit deja multe momente deosebite alături de fiica sa şi se simte un părinte împlinit, din acest punct de vedere. “După o victorie, îmi place să mă întâlnesc cu prietenii, cu familia. Bucuria trebuie împărtăşită, trebuie trăită alături de cei dragi, pentru că altfel nu o simţi cu adevărat. Fiecare victorie a copilului reprezintă împlinirea sufletească a unui părinte”, a declarat Stere Halep.

Acesta a remarcat şi ironia sorţii ca, tot după un meci contra Jelenei Ostapenko, Simona să devină lider mondial, la Beijing. “Da, e ciudat că s-a întâmplat aşa. De asta şi spun cu tărie că Simona a învăţat din acea finală pierdută!”, a încheiat Stere Halep.

ADVERTISEMENT


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!